Haberler

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'ne Doğru

İzmir'de gelecek ay gerçekleştirilecek 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde sağlık turizmi için ilk kez özel bir bölüm oluşturulacağı, böylece fuarda turizmin yanı sıra sağlık sektörüne de katkı sağlanacağı belirtildi.

İzmir'de gelecek ay gerçekleştirilecek 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde sağlık turizmi için ilk kez özel bir bölüm oluşturulacağı, böylece fuarda turizmin yanı sıra sağlık sektörüne de katkı sağlanacağı belirtildi.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri'nden (İZFAŞ) yapılan açıklamaya göre, Fuar İzmir'in 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi'nde Türkiye'nin doğal ve tarihi dokusu, kültürü, damak tadı, sağlık ve güzelliği tanıtılacak.

Ürdün'ün Akabe şehrinin uluslararası partner destinasyon, Mersin'in partner il olduğu fuarda, sağlık turizmi için ilk kez özel bir bölüm oluşturulacak. Sağlık Bakanlığı ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü destekleriyle oluşturulan, Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi'nin stratejik partner olduğu "Sağlık Turizmi Özel Bölümü"nde ülkenin sağlık turizmi gelirlerini artıran sözleşmelere imza atılması bekleniyor.

Sağlık turizminin geliştirilmesine ve ülkenin sağlık imkanlarının yurtiçi ve yurtdışı pazarlara tanıtılmasına yönelik düzenlenen özel konseptte, sektör temsilcileri dünyanın farklı bölgelerinden gelecek sağlık yatırımcılarıyla temaslarda bulunacak.

Sağlık turizmi için Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Çad, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Etiyopya, Fas, Gana, Gine, Güney Sudan Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, Kamerun, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kuveyt, Mali, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Romanya, Rusya, Senegal, Somali, Suudi Arabistan, Umman ve Yunanistan'dan temsilciler gelecek.

Sağlık Turizmi Özel Bölümü'nde; kamu hastaneleri, özel, vakıf ve üniversite hastaneleri, sağlık turizmi seyahat acenteleri, göz hastaneleri, diş sağlığı ve estetik merkezleri, saç ekim klinik ve merkezleri, tüp bebek hastaneleri ve merkezleri, termal oteller ve tesisleri, sigorta şirketleri, yardım firmaları, zayıflama ve diyet klinikleri konusunda faaliyet gösteren firmalar stant açacak.

Ayrıca TÜRSAB ve Dünya Sağlık Turizm Konseyi iş birliği ile seyahat acenteleri için uluslararası akreditasyonu olan "Seyahat Acentası Sağlık Turizm Eğitim ve Sertifika Programı" düzenlenecek. Dünya Sağlık Turizm Konseyi Eğitim Birim Başkanı Dr. Costantin Costantinidis tarafından verilecek eğitim 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Mersin Ürdün İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title