Haberler

    Fatih Terim Talimatı Vermişti, Caner Erkin Inter'le Anlaşıyor

    Güncelleme:

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in "Görüşmeleri bir an önce sonlandırın" sözlerinden sonra Caner Erkin, Milano'ya giderek Inter'e 3 yıllık imzayı atacak.

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere maçı öncesi yaptığı açıklamada transfer görüşmesi yapan futbolculara dikkat çekmiş ve "Bir an önce görüşmeler sonuçlansın" ifadesini kullanmıştı. Terim'in bu açıklamayla isim vermeden uyardığı Caner Erkin en sonunda Inter'e imzayı atıyor.

    MILANO'YA GİDİYOR

    Takvim Gazetesinin haberine göre, menajeri aracılığıyla İtalyan kulübüyle görüşmelere hız veren milli futbolcunun bu hafta içinde Milano'ya giderek 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

    3 YILDA 6 MİLYON EURO

    Caner Erkin'in vergiler düşüldüğünde Inter'den 3 yılda toplam 6 milyon Euro kazanacağı da gelen bilgiler arasında...

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fatih Terim Caner Erkin Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
    500

    Yorumlar (13)

    GENÇ FB:

    HAIN ADAMMMMM

    7
    8
    yanıtYanıtla
    Caylak:

    Hainligi Fenerbahceden kapmis, ne yapsin adam

    yanıt7
    yanıt6
    VEZİR424242424:

    gs için çalışmış gene fatih terim sen milli takım başındasın sanane lan

    5
    10
    yanıtYanıtla
    Caylak:

    Aglamaya basladilar yine , Carrrrrtttttttt Currrrrrtttttt Fenerrrrrrr

    yanıt8
    yanıt3
    FB''li:

    Fatih Terim sen Caner''in Babası mısın ? Sana ne ya. İmzalar, imzalamaz. Tabi Fenere geri dönmesin çünkü iyi futbolcu dimi. Artık Türk futbolundan sen defolup gitsen de herkes kurtulsa. Federayonu soydun be.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    TC:

    la terim birde sen defolup gitsende türkiye futbolu bir rahatlasa. milliyetçi ayağına milli takımıda federasyonuda soydun be. yuh senin gibisine

    7
    3
    yanıtYanıtla
    Adınızı YazınMEHMET:

    Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınFATİH TERİMDEN NEFRET EDİYORUM MİLLİ TAKIM HACASI DEGİL OLSA OLSA GS NİN PİYONU OLUR

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    caneri fenerden koparan fener düşmanı terim ayıp senin ayıbın fatih terim

    4
    2
    yanıtYanıtla
    burak:

    BEŞİKTAŞA GEL MUTLU OL

    3
    3
    yanıtYanıtla
    MUSTAFA:

    TERİM E NE OLUYOR DA KARISIYOR O KADAR CANERİ SEVİYORSA FENERDE KADRO DISI KALMASINI ENGELLESEYDİ YAKINDA MİLLİ FUTBOLCULARIDA GS YE TRANSFERİNE YADIM EDER

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title