Haberler

Tramvay Kazası: 6 Yaralı

Güncelleme:

Kabataş Bağcılar seferini yapan bir tramvay, Aksaray'dan hareket ettikten sonra Yusufpaşa Tramvay Durağı'na 200 metre kala aniden durdu.

Edinilen bilgiye göre, Kabataş Bağcılar seferini yapan bir tramvay, Aksaray'dan hareket ettikten sonra Yusufpaşa Tramvay Durağı'na 200 metre kala aniden durdu. Arkadan gelen bir başka tramvay ise önündeki tramvayın durduğundan haberi olmadan, tramvaya süratle çarptı.

Aralarında, arkada bulunan tramvayın vatmanı Erkan Perver'inde bulunduğu 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Hafif yaralanan yolcular, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ayaklarından yaralanan makinist Perver'in tedavisi sürüyor. Tramvayı kullanmak isteyen bazı yolcular ise kaza nedeniyle duran seferlerden dolayı yürümek zorunda kaldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, kaza yapan tramvaylar yapılan incelemenin ardından yaklaşık 4 saat sonra çekilerek, Şehremini'de bulunan İETT Garajı'na götürüldü.

İBB YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili resmi açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Bağcılar Kabataş hattında sefer yapan hafif metro treni Aksaray Yusufpaşa istasyonları arasında önde duran trene arkadan çarptı. Kazada bir makinist 5 yolcu hafif yaralandı. Kaza saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle tek hat üzerinde sefer yapan tren henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı durdu. Bu sırada aynı istikamete giden ikinci tren duran trenin son vagonuna çarptı. Kazada makinist Erkan Perver ve 5 yolcu yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yolcular ayakta tedavi edildi. Ayaklarından hafif yaralanan makinistin tedavisi sürüyor. Hasar gören vagonların İtfaiye ve metro kaza ekipleri tarafından kaldırılmasından sonra kazanın oluş nedeni hakkında tespit yapılacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Üniversitesi Bağcılar Kabataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title