Haberler

Trakyakent'ten "Etkili İletişim, Hitabet Sanatı" Semineri

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, TRAKYAKENT'e üye belediyelerin başkanlarına, genel sekreterlerine ve daire başkanlarına "Etkili İletişim, Hitabet Sanatı" semineri düzenlendi.

Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, TRAKYAKENT'e üye belediyelerin başkanlarına, genel sekreterlerine ve daire başkanlarına "Etkili İletişim, Hitabet Sanatı" semineri düzenlendi.

Sapanca'da düzenlenen etkinlikte konuşan, TRAKYAKENT Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, iletişimin önemine dikkat çekerek, belediyelerde iletişimin çok fazla önem taşıdığını belirtti.

Programın faydalı olacağını ifade eden Albayrak, "İletişim anlamında; varsa, eksik yönlerimizi gidermek anlamında, çok faydalı bir program olacağına inanıyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Seminerde, konuşmacı olarak televizyon program sunucusu Müge Oruçkaptan da konuşma yaptı.

Etkinliğe, Çorlu Belediye Başkanı Ünay Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Batı Trakya Tekirdağ Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title