Haberler

Trakya Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı"

Lüleburgaz'da, "Trakya Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı" açıldı.

Lüleburgaz'da, "Trakya Hayvancılık, Süt Ürünleri ve Tohum Fuarı" açıldı.

Lüleburgaz Belediyesi ile Renkly Fuarcılık tarafından kapalı pazar yerinde düzenlenen fuarın açılışına, Belediye Başkanı Emin Halebak, Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Kırklareli Süt Üreticileri Başkanı Hüseyin Demircan, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci katıldı.

Halebak, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, fuarın tüm Trakya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fuara 65 firmanın katıldığını belirten Halebak, bu tür fuarların çiftçiler ve besiciler açısından önemli olduğunu söyledi.

Tüm çiftçileri fuara davet eden Halebak, " Lüleburgaz'da yıllardan bu yana tarım ve hayvancılık fuarlarını yapıyoruz. İlk strateji planımızı yaptığımız yıllarda Lüleburgaz'da süt ve hayvancılığın gelecekte önemli bir yer alabileceğini öngörmüştük. Bu bağlamda birçok kooperatif birlik oluştu. Sonuç itibarıyla yaşadığımız topraklar olağanüstü verimli topraklar ve en önemlisi değişimi kavrayabilen, zamana ayak uydurabilen insanlarımız var. O nedenle fuarlarımızın bizlerin ayağına geliyor olması yeniliklerin takip edilebilmesi için çok önemlidir." dedi.

Açılışın ardından Halebak ve beraberindekiler fuarı gezerek traktör ve iş makineleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Fuar 29 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Emin Halebak Kırklareli Lüleburgaz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title