Haberler

Trakya'da Kış

KIRKLARELİ/TEKİRDAĞ/ Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul'un Silivri ilçesinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor.

KIRKLARELİ/TEKİRDAĞ/ Kırklareli ve Tekirdağ ile İstanbul'un Silivri ilçesinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor.

Kırklareli'nin Kofçaz, Vize ve Demirköy ilçelerinde yoğun kar yağışı ve tipi, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kar kalınlıkları, Demirköy ilçesi Mahyatepe mevkisinde 90, Kofçaz ilçesinde 25, Vize ilçesinde ise 20 santimetreye yükseldi.

Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolunda trafikte aksama olmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının 15 santimetreye yükseldiği bu bölgede bazı araçlar yolda kaldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışının etkisini artırdığını söyledi.

Ulaşıma kapanan köy yolu sayısının 37'ye çıktığını belirten Eser, tüm ekiplerin gece gündüz demeden karla mücadele ettiğini vurguladı.

Tekirdağ

Tekirdağ'da ise yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Muratlı ilçesinde 16, Şarköy ilçesinde 18, Süleymanpaşa ilçesinde 4 mahalleye ulaşım sağlanamıyor.

Şarköy-Malkara karayolu ile Tekirdağ'ı Hayrabolu, Malkara ve Muratlı'ya bağlayan karayollarında ulaşım zaman zaman duruyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 18. Şube Şefliği ekipleri, kısmen kapanan bu yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun kar yağışı yüzünden Saray ilçesinde 9, Şarköy ilçesinde 10 kırsal mahallede elektrik kesintisi yaşanıyor. Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) ekipleri, arızaların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri

Yoğun kar yağışı, Silivri'nin özellikle kırsal mahallerinde etkisini hissettiriyor.

Fenerköy Mahallesi'nde tipiye dönüşen yağış, araç sürücülerinin trafikte ilerlemesini güçleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Silivri Belediyesine bağlı ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece civarında seyrettiği ilçede rüzgar da etkili oluyor.

D 100 karayolu ile TEM otoyolunda kar yağışı ve tipiden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Tekirdağ Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title