Haberler

Traktörle Evine Dönen Vatandaş Uğradığı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi civarında traktörle evine dönen bir köylü, uğradığı silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi civarında traktörle evine dönen bir köylü, uğradığı silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çağlayan köyünde ikamet eden Bedri Güzel, 12 yaşlarındaki oğluyla birlikte akşam saatlerinde Kulp ile Lice ilçeleri arasında bulunan Sarım Çayı'nda evinin inşaatı için traktörüne kum yükledikten sonra dönüş yoluna geçti. Geçtiği güzergahta yolun ağaçlarla kapalı olduğunu gören Güzel, traktörden inerek ağaçları kaldırırken, henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından av tüfeği ile saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybeden Güzel'in 12 yaşındaki oğlunun köylülere haber vermesi üzerine bölgeye ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen ambulans ile Kulp Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Güzel'in cenazesi yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olay ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Çağlayan Lice Kulp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title