Haberler

Traktör ile Minibüs Çarpıştı: 1 Yaralı

Traktör ile minibüs çarpıştı: 1 yaralıBURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde traktör ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Traktör ile minibüs çarpıştı: 1 yaralı

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde traktör ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Sıkışan sürücü ekipler tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, İnegöl-Ortaköy yolu üzerinde meydana geldi. Ortaköy Mahallesi istikametinden İnegöl istikametine seyir halindeki Mustafa Gazi yönetimindeki 16 NOP 51 plakalı minibüs, ayçekirdeği kurutma yolundan Ortaköy yoluna çıkış yapmakta olan Ünal Arkı yönetimindeki 16 KJF 30 plakalı traktör ile çarpıştı. Traktörün römorkuna çarptıktan sonra direksiyon hakimiyeti kaybeden minibüs, yolun sağında bulunan tarlaya uçtu. Kaza sonucu yaralanan ve şoför mahallinde sıkışan minibüsü sürücüsüne ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir süre tek şeritten devam eden trafik, traktörün ve sulama borularının kaldırılmasının ardından normal akışına döndü.

Kazayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title