Haberler

Trafikte Saldırıya Uğrayan Kadın Tanınmayacak Hale Geldi

Güncelleme:

İngiltere'de Chloe Knapton isimli genç kadın, trafikte beklediği sırada 37 yaşındaki adamın aracının camını şişeyle patlatması sonrası feci şekilde yaralandı.

İngiltere bu olayı konuşuyor... Trafikte olduğu sırada tanımadığı bir adam tarafından aracının camı kırılan 21 yaşındaki dansçının yüzü cam kesikleri nedeniyle tanınmaz hale geldi.

ELİNDEKİ ŞİŞEYLE CAMI TUZ BUZ ETTİ

West Yorkshire kentinde araba kullandığı sırada trafiğe giren ve arabasını durduran Chloe Knapton isimli genç kadın Andrew Shires'ın saldırısına uğradı. 37 yaşındaki adam elindeki cam şişeyi Knapton'ın bulunduğu koltuğun camına sert bir şekilde kırarak aracın camını tuzla buz etti.

GENÇ KIZ AMELİYATA ALINDI

Hastane kaldırılan genç dansçı çok sayıda cam kesiği nedeniyle ameliyata alındı. Yüzünden, kolundan ve omzundan yara alan Knapton'ın boğazına ise cam şişesinden kırılan bir parça saplandı.

KONUŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYOR

Knapton'ın annesi kızının konuşmakta ve hareket etmekte güçlük çektiğini hatta dudağındaki dikişler nedeniyle gülemediğini anlattı. Kızının ne kadar cesur olduğunu anlatan kadın, "1 saat 15 dakika boyunca ambulans bekledi. Her yer kanla doluydu" dedi.

Saldırgan Shires ise olay sonrasında yakalandı ve önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılacak.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (13)

DÜNYA KÖTÜ NAPALIM:

DEMEK Kİ ORALARDA DA MANYAK VAR, ORALAR DA HARİKA POLLYANNA ÜLKESİ DEĞİL FAZIL SAY DUYSUN, ORALARDA DA AMBULANS BEKLENİYOR

51
7
yanıtYanıtla
kötülük:

kötüler her yerde aynı. Allah şifa versin

39
6
yanıtYanıtla
el alem Mobil-ANDROID:

1 saat ambulansi beklemiş tepki gosteriyor ! turkiyede olsaydi devleti istifaya cagirirlardi

25
18
yanıtYanıtla
adem:

ingiliz kızları ruslardan daha güzel didimde gittiğimde yaptığım bir tespitti

11
15
yanıtYanıtla
AdanalımobilWeb@haberler.com:

Verilmiş sadakasi yokmuş bu kızın vereymis zamanında şimdi verse ne olur... iyi olur yine versin hep versin hayatını yaşasın dua etsin daha beteri olmamış.

5
21
yanıtYanıtla
ERTAN:

1 SAAT 15 DK. AMBULANSMI BEKLEDİ? İNGİLTEREDE? ENTERESAN. .

20
0
yanıtYanıtla
KOKO:

ÜFFF NASIL KIYDIN BU GÜZELE

10
6
yanıtYanıtla
dilamobilWeb@haberler.com:

Ufff yazık be Şerefsiz güzel kızı ne biçim hale getirmiş :

13
2
yanıtYanıtla
HİLMİ:

37 yaşındaki adam elindeki cam şişeyi Knapton''ın bulunduğu koltuğun camına serty bir şekilde kırarak aracın camını tuzla buz etti. SERTY NE DEMEK

9
4
yanıtYanıtla
aaaMobil-ANDROID:

oy kiyamam ben sana

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title