Haberler

Trafik Sigortası ve Kasko Alana 100 TL Benzin Hediye

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk ve tek "yüz yüze sigorta marketi" olan Sigorta Cini'nde arabanız için kaçırılmayacak bir kampanya var.

Türkiye'nin ilk ve tek "yüz yüze sigorta marketi" olan Sigorta Cini'nde arabanız için kaçırılmayacak bir kampanya var. Kampanya kapsamında kasko ve zorunlu trafik sigortası yaptıranlar 100 TL değerinde benzin kazanıyor.

Farklı sigorta şirketlerinin sigorta ürünlerini mağazalarında sunarak müşterilere karşılaştırma fırsatı sunan Sigorta Cini, sigorta yaptıran müşterilerini her daim çeşitli avantajlardan faydalandırıyor.

Sigorta aracılık hizmetini alışveriş merkezleri ve ana alışveriş caddelerine taşıyarak kolay ulaşılabilir bir hizmet haline getiren Sigorta Cini, "benim arabam" temalı ürünlerinde bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında kasko ve trafik sigortalarını Sigorta Cini mağazalarından yaptıran müşteriler, 100 TL'ye kadar hediye benzin fırsatından faydalanabiliyorlar.

Mayıs sonuna kadar devam edecek bu fırsatı kaçırmak istemeyenler Sigorta Cini'nin İstanbul Avrupa Yakası'nda Metrocity AVM, Marmara Forum AVM mağazalarına; Anadolu Yakası'nda Göztepe ve Şaşkınbakkal mağazalarına, Ankara'da ise Kentpark AVM Mağazası'na uğrayabilirler.

Kasko ve zorunlu trafik sigortalarının kapsamlarının birbirine karıştırıldığı ve sigortalıların poliçe detayları hakkında çok bilgi sahibi olmadığını belirten Sigorta Cini CEO'su Pieter-Bas Vos; Sigorta Cini'nin en büyük amaçlarından birinin zorunlu sigorta ürünleri de dahil olmak üzere sigortalıların ihtiyaç duydukları tüm sigorta ürünlerinin teminat kapsamlarını doğru bir şekilde anlatmak olduğunu belirterek ihtiyaca yönelik sigortalanmanın önemini vurguladı.

Trafik sigortası neleri kapsıyor?

· Kaza durumunda, diğer araçlarda oluşan maddi hasarları

· Üçüncü kişilere ait maddi ve bedeni zararları

· Diğer araçtaki kişilerin ilk yardım, hastane ve tedavi masraflarını

· Aracının neden olduğu bir ölüm durumunda cenaze masraflarını, ölen kişinin bakmakla yükümlü olduğu kişilerin masraflarını ve tazminat taleplerini

Kasko neleri kapsıyor?*

· Çarpma ve çarpışma

· Kullanım ve gelir kaybı zararları

· 0 km klozu, yeni değer teminatı

· Orijinal anahtar ile yapılan hırsızlıklar

· Eskime payı düşmeme – amortisman

· Hasarsızlık indirimi koruma teminatı

· Kapkaç hırsızlık teminatı, hatalı akaryakıt konulması

· İkame araç verilmesi

· Yangın, takla atma, çarpışma ve çekme nedeniyle oluşan hasarları

· Deprem, sel ve terör nedeniyle oluşan hasarları

· Araç içindeki yolcuları

· Araç kiralama, çekme gibi yardım hizmetlerini

· Zorunlu trafik sigortası kapsamına girmeyen masrafları

* Kasko teminatları; seçilen ürün paketine göre farklilik göstermektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title