Haberler

Trafik Magandası Kamerada

Trafik magandası kamerada Trafik magandası az kalsın köpeği eziyorduİSTANBUL - Bahçeşehir'de bir trafik magandası trafiği alt üst etti.

Trafik magandası kamerada

Trafik magandası az kalsın köpeği eziyordu

İSTANBUL - Bahçeşehir'de bir trafik magandası trafiği alt üst etti. Maganda yola atlayan köpeği de yaptığı manevrayla az kalsın eziyordu. Trafikte yaşanan bu anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Bahçeşehir'de geçtiğimiz gün kaydedilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Trafikte drift yaparak ilerleyen maganda,karşıdan gelen araçlara aldırış etmeden yaptığı tehlikeli şovla yürekleri ağza getirdi. Maganda nedeniyle cadde üzerinde seyir halinde giden sürücüler durmak zorunda kaldı. Bu sırada trafik magandasının yaptığı bir manevra nedeniyle yol atlayan bir köpek de zor anlar yaşadı. Köpek son anda aracın altında kalmaktan kurtuldu. Tüm bu yaşananlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, maganda yolda yanlama yapıyor. Araçlar zor anlar yaşarken, bazı sürücülerin durduğu görülüyor.Öte yandan yola atlayan köpeği korkutmak için maganda aracıyla dönmeye başlıyor.Bu sırada köpek de ezilmekten son anda kurtuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Bahçeşehir Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title