Haberler

Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Trafik kazası güvenlik kamerasında- Kazanın gerçekleştiği an Trafik kazası güvenlik kamerasında- Konya'da iki kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasınca kaydedildi Beyşehir ilçesinde otomobilin iki kişiye çarpması güvenlik kamerasınca görüntülendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Trafik kazası güvenlik kamerasında- Kazanın gerçekleştiği an Trafik kazası güvenlik kamerasında- Konya'da iki kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasınca kaydedildi Beyşehir ilçesinde otomobilin iki kişiye çarpması güvenlik kamerasınca görüntülendi. Hasan Kaya idaresindeki 15 AF 099 plakalı otomobil, Antalya Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan ancak köpeklerden korktukları için geri dönen Gamze Demiray (15) ile Kader US'a (22) çarptı.Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Demiray ile US'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Kaya Beyşehir Antalya Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yabancı konuk:

Köpekler artık beyşehirin simgesi oldu. Her taraf köpek dolu buna benzer hadise antalya caddesinde olsaydı allah muhafaza çocuğumla yürürken ben bile korkuyorum buna BELEDYENİN derhal bir çözüm bulması gerek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title