Haberler

Trafik Kazaları Mobese Kameralarında

Erzincan'da meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Erzincan'da meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

İl Emniyet Müdürlüğünce, suç oranlarının düşürülmesi ve suça karışanların tespit edilerek yakalanması amacıyla kurulan MOBESE kameralarınca kentte kaydedilen trafik kazalarına ilişkin görüntüler, basın mensuplarına dağıtıldı.

Kentte gerçekleşen yaralamalı ve maddi hasarlı 9 trafik kazalarıyla ilgili görüntülerde, yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışma anının yanı sıra kazaya karışan bir başka otomobilin kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarpması yer alıyor.

Görüntülerde, Ekşisu Kavşağı'nda otobüsle çarpışan otomobilin savrulup refüje çıkarak durabilmesi, Ergan Kavşağı'nda dönüş yapan otomobilin karşı yönden gelen otomobille çarpışması, Polis Meslek Yüksekokulu Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran otomobillere arkadan gelen bir otomobillin çarpması, Bağkur Kavşağı'nda da iki otomobilin çarpışması dikkati çekiyor.

Yetkililer, kazaların genellikle trafik kurallarına uyulmamasından kaynaklandığını belirterek, sürücülerden daha dikkatli olmalarını istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title