Haberler

Trafik Güvenliği İşbirliği" Projesi

- Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu: "Türkiye'de son bir yılda meydana gelen trafik kazalarında 4 bin kişi olay yerinde, 8 bin kişi tedavi sürecinde hayatını kaybetti, 280 bin kişi de yaralandı"- İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya: "Trafik kazalarından kaynaklanan ölümleri ve yaralanmaları kaderci ve kolaycı bir yaklaşımla geçiştiriyoruz, bu yaklaşım bizi gerekli tedbirleri almaktan alıkoyuyor" Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu, Türkiye'de son bir yılda meydana gelen trafik kazalarında 4 bin kişinin olay yerinde, 8 bin kişinin tedavi sürecinde yaşamını yitirdiğini, 280 bin kişinin de yaralandığını bildirdi.

- Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu: " Türkiye'de son bir yılda meydana gelen trafik kazalarında 4 bin kişi olay yerinde, 8 bin kişi tedavi sürecinde hayatını kaybetti, 280 bin kişi de yaralandı"- İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya: "Trafik kazalarından kaynaklanan ölümleri ve yaralanmaları kaderci ve kolaycı bir yaklaşımla geçiştiriyoruz, bu yaklaşım bizi gerekli tedbirleri almaktan alıkoyuyor" Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu, Türkiye'de son bir yılda meydana gelen trafik kazalarında 4 bin kişinin olay yerinde, 8 bin kişinin tedavi sürecinde yaşamını yitirdiğini, 280 bin kişinin de yaralandığını bildirdi.Türkiye'de trafik güvenliği alanında ihtiyaç duyulan bilimsel çalışmaların yapılması amacıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) ile Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) arasında hayata geçirilen "Trafik Güvenliği İşbirliği" projesi İzmir'de tanıtıldı. Katip Çelebi Üniversitesi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, iki kurum arasındaki işbirliğiyle trafik güvenliği alanında uzman personel yetiştirilmesi, tüm eğitim kurumlarında verilen trafik güvenliği eğitimlerinin arttırılması ve geliştirilmesi ayrıca akademisyenlerin trafik güvenliği konusunda daha duyarlı davranarak örnek olması konuları değerlendirildi.Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Özdemiroğlu, yaptığı konuşmada, "Türkiye'de son bir yılda meydana gelen trafik kazalarında 4 bin kişi olay yerinde, 8 bin kişi tedavi sürecinde hayatını kaybetti, 280 bin kişi de yaralandı" dedi.Söz konusu kazalarda 23 milyar lira değerinde maddi hasarın oluştuğunu anlatan Özdemiroğlu, YÖK ile yapılan işbirliği sonucunda projeler üretip, yol ve araç güvenliği konusunda bilimsel çalışmalar yapılacağını ve bu alanda personel yetiştirileceğini ifade etti. -Kaderci yaklaşım İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da trafiğin insanların gölgesi haline geldiğini bildirdi."Trafik artık arkadaşımız oldu" diyen Uzunkaya, şöyle devam etti: "Doğumdan ölüme trafiğin içindeyiz. Böyle iç içe olduğumuz bir kavramı nedense önemsemiyoruz. Trafik kazalarından kaynaklanan ölümleri ve yaralanmaları kaderci ve kolaycı bir yaklaşımla geçiştiriyoruz, bu yaklaşım bizi gerekli tedbirleri almaktan alıkoyuyor." -"Trafik Güvenliği İşbirliği" projesi-Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye Çelebi İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title