Haberler

Trafik Canavarı Sokak Hayvanlarını Hedef Aldı

Güncelleme:

Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının trafik kazalarında yaralanması üzerine sürücüleri uyarmak için ilçeye tabelalar dikmeye başladı.

Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, son günlerde sokak hayvanlarının trafik kazalarında yaralanması üzerine sürücüleri uyarmak için ilçeye tabelalar dikmeye başladı.

Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarına yönelik projelerine bir yenisini daha ekliyor. Son günlerde trafik kazaları sonucu yaralanma ve ölümlerin artması üzerine harekete geçen Veterinerlik İşleri Müdürlüğü, sürücülerin dikkatini çekmek için 'Sokak hayvanlarını gör ve koru' yazılı tabelaları ilçenin çeşitli caddelerine dikmeye başladı.

Nilüfer Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban, "Son dönemlerde sokak hayvanlarının trafik kazlarına maruz kaldığını gördük. Bu konuya dikkat çekmek istedik. Ana cadde ve yollara 'Sokak hayvanlarını gör ve koru' yazılı tabelalar koyduk. Ayda 20-25 civarında hayvan trafik kazasında yaralanıyor. Nilüfer'in çeşitli bölgelerinde ikaz levhaları koyuyoruz. İnsanlarımızı trafikte seyrederken daha dikkatli olmaya davet ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title