Haberler

Gözaltına Alınan Kevin Constant Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Fransa'nın Nice kentine gitmek için geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda polis, özel güvenlik ve yer hizmeti personeline küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bu arada Constant'ı havalimanına getiren taksici de, parasını alamadığı gerekçesiyle futbolcudan şikayetçi oldu. Savcı, ifadesini aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdiği Constant'ı serbest bıraktı.

İFADESİ TAMAMLANDI

Ekonomi sınıfı bileti bulunmasına karşın Business noktasından geçmek isterken görevlilerle tartıştığı ve onlara hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Constant'ın, sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde nöbetçi savcılık tarafından ifadesi tamamlandı.

SERBEST BIRAKILDI

"Hakaret" ve "kamu görevlisine karşı görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından ifadesi alınan Constant, daha sonra serbest bırakıldı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Bu arada savcı Osman Uluduz'un, ifadesini aldıktan sonra Constant ile hatıra fotoğrafı çektirmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

TAKSİCİ DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis, güvenlik görevlisi ve yer hizmetleri görevlisinin şikayetçi olduğu Kevin Constant'ı sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na getiren ve parasını alamayan taksici de şikayetçi oldu. Taksici Şube Müdürlüğüne gelerek ifade verdi.

Kaynak: AA / Spor

Bakırköy Adliyesi Kevin Constant Trabzonspor Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

hskoc:

aynı şeyi ben yapsaydım benlede hatıra fotoğrafı çektirirmiydi bu savcı?

16
3
yanıtYanıtla
osman:

NE ENAYI ULKEYIZ GELEN SOVER GIDER GELEN AJANLIK YAPAR GIDER BOYLE ULKE DUNYADA TEK

13
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

Savcı Trabzonlu herhalde

7
3
yanıtYanıtla
MaraşlıMobil-IOS:

Elin adamı ne kadar değerli bizim taksici polisimize küfür etmiş akpnin umurundamı.

3
4
yanıtYanıtla
HDPMobil-ANDROID:

Balikesir Bigadic savcisi sn.Kenan ibrahim ÇELiK isini dogru yapip hdp ye oy kazandirdigin icin size tesekkur ediyoruz.. HDP li olarak her zaman yanindayiz.

0
6
yanıtYanıtla
Cem Mobil-IOS:

Savcı taksici ile de resim çektirmiş midir acep

6
0
yanıtYanıtla
FortiusMobil-IOS:

Çingene trabzon'un çirkef oyuncusu

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title