Haberler

Trabzonspor Yine Kazanmak İstiyor

SPOR Toto Süper Lig'de son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, 15'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısından da 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

SPOR Toto Süper Lig'de son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, 15'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Medipol Başakşehir karşısından da 3 puanla ayrılarak bu sezon ilk kez üç maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Ligde geride kalan 14 haftada en fazla iki maçlık galibiyet serisi yakalayabilen bordo mavililer, yarın Medipol Başakşehir deplasmanında galip gelmesi durumunda bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanmış olacak. Saat 16.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Medipol Başakşehir karşısında ligde son oynanan Adanaspor maçının 11'inden farklı olarak zorunlu değişiklikler yapacak.

Bordo mavili takımda kart cezalısı olan Zeki ve Durica bu maçta forma giyemeyecek. Yanal'ın bu iki oyuncunun yokluğunda savunma hattında Serge Akakpo ile Mustafa Akbaş'a görev vermesi bekleniyor.

UĞUR'UN DURUMU SON ANDA BELLİ OLACAK

Trabzonspor'un ligin 13'üncü haftasında Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan ve tedavi sürecinin ardından çalışmalara başlayan Uğur Demirok'un Medipol Başakşehir maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili karar yapılacak son kontrollerin ardından verilecek. Zeki ile Durica'nın cezalı olması nedeniyle savunma hattında iki oyuncusundan faydalanamayacak olan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, 28 yaşındaki savunma oyuncusunun bu maça yetiştirilmesini çok istediği ve bu noktada sağlık ekibinden talepte bulunduğu öğrenildi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR İLE 20'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte 20'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta Trabzonspor 11, Medipol Başakşehir 3 galibiyet elde etti, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 36 gol kaydederken, kalesinde 18 gol gördü.

ÖNCE KONYA SONRA İSTANBUL

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2'inci hafta karşılaşmasında Çarşamba günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, ligin 15'inci haftasında Medipol Başakşehirspor ile oynayacağı maç için Perşembe günü İstanbul'a geçti. Aynı gün salonda yaptığı çalışmayla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren bordo mavililer, bugün Eyüpspor Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

TRABZONSPOR'UN MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'İ:

Onur- Akakpo, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Güray, Okay, Onazi, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Castillo, N'doye

SAKAT: Uğur Demirok

CEZALI: Zeki, Durica

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Ersun Yanal Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title