Haberler

    Trabzonspor'un Yıldızı FIFA'lık Oldu!

    Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusunu, menajerleri Çin'e götürmek istedi.

    Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusunu, menajerleri Çin'e götürmek istedi. Bordo-mavili kulüp kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirtirken, Onazi'nin kararının ise Trabzonspor'da kalmaktan yana olduğu vurgulandı.

    Trabzonspor'un sezon başında Lazio'dan transfer ettiği Ogenyi Onazi, eski kulübüyle alacaklarının ödenmemesinden dolayı FIFA'lık oldu.



    Lazio'yu FIFA'ya şikayet eden Onazi'nin 300 bin Euro civarında alacağı olduğu öğrenildi.



    TEKLİFLERİ REDDETTİ



    Bordo-mavili takımda son dönemde başarılı bir performans sergileyen Onazi için menajerleri harekete geçti. Nijeryalı oyuncuyu Çin'e getirerek, önemli rakamlar kazandırmayı vaat eden menajerleri, bu noktadaki girişimlerini sürdürürken, Trabzonspor ise kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirtti. Onazi'nin ise Trabzon'da kalmaktan yana olduğu ve "Burada ücretimi alıyorum. Keyfim yerinde ve iyi bir takımımız var. Şampiyonluk yaşamak istiyorum" dediği öğrenildi. Ancak teklifin resmileşmesi durumunda hem Trabzonspor'un hem de Onazi'nun durumu bir kez daha değerlendirmesi bekleniyor.



    Kaynak: Sabah



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Lazio Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title