Haberler

Trabzonspor'un Efsane İsimleri Taraftarla Buluştu

Trabzonspor’da, bugün düzenlenmesi planlanan Hüseyin Avni Aker’e veda organizasyonunun iptal edilmesi üzerine, bordo-mavili takımda forma giyen eski futbolcular Jean Marie Pfaff, Cyzio, İbrahima Yattara ve Lemi Çelik taraftarla buluşarak yeni sezon formalarını imzaladılar.

Trabzonspor'da, bugün düzenlenmesi planlanan Hüseyin Avni Aker'e veda organizasyonunun iptal edilmesi üzerine, bordo-mavili takımda forma giyen eski futbolcular Jean Marie Pfaff, Cyzio, İbrahima Yattara ve Lemi Çelik taraftarla buluşarak yeni sezon formalarını imzaladılar.

Trabzonspor'da iptal edilen Hüseyin Avni Aker'e veda organizasyonu üzerine bordo-mavili takımda forma giyen eski futbolcular taraftarlarla bir araya geldi. İlk olarak Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak'ta yürüyüş yapan Jean Marie Pfaff, Cyzio ve Lemi Çelik büyük bir ilgiyle karşılandı. Omuzlara alınan efsane futbolcular daha sonra caddenin göbeğinde üçlü çektirdiler. Yürüyüşün ardından eski üç futbolcu taraftarlarla birlikte Sadri Şener binasında bulunan TS Club mağazasına gelerek burada kendilerini bekleyen taraftarla buluşarak yeni sezon formalarına imza attılar. Bordo-mavililerin Gineli eski oyuncusu Yattara da imza organizasyonuna katılırken, futbolcuları görmek isteyen taraftarlar mağazada izdiham yaşanmasına neden oldu.

Trabzonspor'un eski futbolculara Sadri Şener binasında bulunan TS Clup mağazasında düzenlenen imza gününde, taraftarlara yönelik kısa açıklamalarda bulundular. Bordo-mavili takımın eski forvet oyuncusu Cyzio, yeniden Trabzon'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi çok güzel. Trabzonspor'u çok seviyorum. İki sene burada oynadım. Hüseyin Avni Aker'e veda organizasyonu olacaktı ama Türkiye'nin içinde bulunduğu bugünkü durum nedeniyle iptal oldu. Üzüldüm ama anlayışlıyız tabi. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar böyle bir fırsat verilirse gelirim. Çok mutluyum o günü bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Pfaff: "Bir yıl oynadım gidince geri dönmek istedim"

Efsane kalecilerden Jan Marie Pfaff ise sözlerine "Merhaba arkadaşlar" diyerek başladı. Pfaff, kalbinin her zaman Trabzon'a gelmek için attığını belirterek, "Trabzonspor için kalbim atıyordu. Trabzon'da çok arkadaşım olduğu için mutluyum. Kutlama olacaktı bu gelişmelerden dolayı üzgünüz. Ama inşallah en kısa zamanda bunu tekrarlayabiliriz. Kalbim burada kaldı. Trabzonspor'da büyük bir arkadaşlık vardı. Bir yıl burada oynadım. Hiçbir zaman Trabzonspor'u unutmadım. Trabzonspor büyük bir aile. 1 yıl burada oynarken söylemek istiyorum ki gittiğimde tekrar geri dönmek istedim. Trabzonspor'a geri dönüp ne yapabilirim diye düşündüm. Belki uluslararası başarılarında katkı sağlayabilirim diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

Çelik: "Ülke adına kötü bir süreçten geçiyoruz"

Trabzonspor'un "Başbakan" lakaplı futbolcusu Lemi Çelik ise ülke adına kötü bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Ülkemiz iç ve dış düşmanlar karşısında büyük bir saldırıya uğraşmıştır. Şu an askerimiz savaştadır. Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Trabzonspor'umuz lige çok iyi başlamıştır. Almış olduğu 2-0'lık galibiyetten dolayı herkesi kutluyoruz. Buraya Avni Aker'e veda etmeye geldik. Ama Avni Aker'den asla veda etmiyoruz. Akyazı projesi yanlış bir projedir. Avni Aker kesinlikle yerinde kalmalıdır" ifadelerini kullandı.

Yattara: "Ben Trabzonlu Yattara, unutmayın"

Trabzonspor'un unutulmayan oyuncularından İbrahima Yattara ise, "Ben çok mutluyum. Trabzon'u çok özledim. Bugün Trabzon'a geldim mutluyum. Bu takımı destekliyorum. Bu takım bu sene şampiyon olacak. En büyük Trabzon ve bize her yer Trabzon. Ben asla Survivor Yattara değil ben Trabzonlu Yattara'yım unutmayın" dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Trabzonsporlu taraftarlar mağazadan aldıkları yeni sezon formalarını 4 isme imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Avni Aker Trabzonspor Sadri Şener Lemi Çelik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title