Haberler

    Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde Metalist Kharkiv Takımıyla Karşılaşacak

    Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk haftasında yarın deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak.

    Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez gruplara kalan ve bu sezonda play-off turunda Rus temsilcisi Rostov'u sahasında 2-0 yenip deplasmanda da 0-0'lık beraberlikle eleyerek aynı başarıyı gösteren bordo-mavililer, gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

    Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylar nedeniyle batıdaki Lviv kentinde oynanacak karşılaşma TSİ 22.05'te başlayacak. Polonya-Ukrayna'nın ortaklaşa düzenlendiği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan statlardan biri olan Arena Lviv'de oynanacak karşılaşmayı Norveçli hakem Tom Harald Hagen yönetecek. Hagen'in yardımcılıklarını Dag-Roger Nebben ve Jan Erik Engan yapacak.

    Onur güven veriyor, Cardozo oynayacak seviyede


    Trabzonspor, bu sezon lig ve Avrupa kupasında olmak üzere toplam 4 resmi maçta gol yemedi. Kalesinde 360 dakikadır gol görmeyen kaptan Onur Recep Kıvrak, yarın oynanacak maçta takımın önemli isimlerinden biri olacak.

    Bordo-mavililer, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Rostov karşısında 2-0 ve 0-0'lık sonuçlar alırken ligde Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda, sahasında da Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı.

    Trabzonspor'un Rostov ile oynadığı rövanş maçının ardından sakatlık geçiren, ligde ilk 2 haftada forma giyemeyen Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo da oynayacak seviyeye geldi.

    Trabzonspor'u resmi maçlarda bulunan 2 golünün 1'ini atan Paraguaylı oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde de takımın en tecrübeli ve golcü isimlerinin başında geliyor.

    Yunan oyuncu Papadopoulos'un da bordo-mavili takım formasıyla ilk maçına çıkması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Ukrayna Rostov Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title