Haberler

Trabzonspor Taraftar Grubu Lideri Kobani'de Hayatını Kaybeti

Güncelleme:

Mardin'de doğup Karadeniz'de büyüyen Devrimci Trabzonsporlular grubunun lideri Vahap Güven, IŞİD'e karşı çatışırken Kobani'de hayatını kaybetti.

Devrimci Trabzonsporlular grubunun lideri Vahap Güven IŞİD'e karşı çatışırken Kobani'de hayatını kaybetti. Güven'in ölüm haberi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kobani'deki çatışmalarda hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri otopsi için Urfa'ya getirildi.

Milliyet'in haberine göre Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan alınarak Urfa Adli Tıp Kurumu'na götürülen cenazelerden birisi Devrimci Trabzonsporlular grubunun lideri Vahap Güven'e aitti. Vahap Güven'in IŞİD'e karşı mücadele etmek için geçen ay Kobani'ye gittiği öğrenildi. Güven'in cenazesinin bugün Mardin'in Derik ilçesindeki evinden kaldırılacağı duyuruldu.

MARDİNLİ AMA KARADENİZ'DE BÜYÜDÜ

Mardinli Vahap Güven Karadeniz'de büyüdü. Trabzonspor'a gönül verdi. 'Devrimci Trabzonsporlular' adında bir grubun liderliğini yapan Güven, IŞİD'e karşı Kobani'de çatışırken şu mesajı yayımlaşımtı: "Trabzon'dan geldim. Burada bütün sol ve sosyalist ve demokrat kesimlere sesleniyorum. Buraya duyarlı olsunlar. Bu sadece bir Kürt direnişi değil, vicdani bir direniştir."

CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Kobani'de IŞİD'e karşı savaşan Vahap Gündüz ile birlikte 1'i kadın 5 kişinin daha cenazeleri işlemlerin ardından cenazeler ailelerine teslim edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Karadeniz Mardin Kobani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (88)

!!!!!!:

VAY BE TRABZONLULAR MİLLİYETCİ GÖZÜKÜRLER AMA İÇLERİNDE HAİN BESLEMİŞLER. . .

33
34
yanıtYanıtla
demokrat:

bu ülkede ırkçılık yapan siz değilmisniz , yalakalık yapan siz değilmisniz dilinizi inkar eden siz değilisniz ırkınızı yaşayamayan siz dğeiilmissniz ırkınızı türk ırkına armağan eden siz değilmisniz, bence en kirli batmış yok olmuş tükleştiirlmiş türkiyedeki tek bölge karadeniz bölgesidir , ha içinizde delikanlı kardeşlrimi saymasak ölesiniz hani inkar etmeyin tarih her şeyi söylüyor zaten

yanıt0
yanıt0
ateş içinde yat:

mekanın cehennemdir, ey bölücü. . .

26
36
yanıtYanıtla
bir:

buna Allah karar verecek sen değil

yanıt0
yanıt0
mardinli47:

TIPINDE MEYMENET YOK BEN MARDINLIYIM AMA BUNU MARDINLI OLARAK KABUL ETMEM KANI BOZUK CEHENEMIN DIBINE KADAR YOLUN VAR RABBIM SANA MERHAMET ETMESIN

19
43
yanıtYanıtla
orijinal mardinli:

aynı bedduayı sana okudum

yanıt0
yanıt0
has trabzonlu:

amin güzel kardeşim. . .

yanıt0
yanıt0
Nisebin:

Arab bozuntusu ben mardin nusaybinliyim adresini yaz bi sen !

yanıt0
yanıt0
HAS TRABZONLU:

çakma orjinaldan dolayı yanlış anlaşılacak, amin ''MARDİNLİ47'' kardeşim. . .

yanıt0
yanıt0
GERÇEK MARDİNLİ:

Sen kimsin ki milleti kabul etmiyorsun Mardin''li olarak. sen yazmamış mısın maalesef Mardin''liyim diye İkincisi adam mazlum halkı korumaya gitmiş vefat etmiş Allah rahmet eylesin diyeceğine Beddua ediyorsun. SENİN YAPTIĞIN BEDDUA ALLAH SANA BİN MİSLİNİ NASİP EDER İNŞALLAH. MİLLETİN NAMUSUNU TOPRAĞINI KORUMAK İÇİN GİDEN KARDEŞİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.

yanıt0
yanıt0
bir:

buna Allah karar verecek sen değil

0
0
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title