Haberler

Trabzonspor Muhammet Demir'i Transfer Etti

Güncelleme:

Trabzonspor, bir süredir kadrosuna katmayı planladığı Muhammet Demir ile anlaşma sağladı. Gaziantepspor 24 yaşındaki oyuncuya hizmetleri için teşekkür etti.

Trabzonspor, Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Muhammet Demir'i kadrosuna kattı.

GAZİANTEP TEŞEKKÜR ETTİ

Transferi twitter hesabından duyuran Gaziantepspor, "Güle güle Muhammet Demir, bugüne kadar vermiş olduğun emeklerden dolayı teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz" ifadelerinin yer aldığı bir veda mesajı paylaştı.

TRABZONSPOR'DAN KAP'A AÇIKLAMA

Trabzonspor, Muhammet Demir'in transferi konusunda Gaziantepspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Muhammet Demir'in kulübümüze transferi konusunda, Gaziantepspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

18 MAÇTA 7 GOL

2010'dan bu yana gaziantepspor forması giyen 24 yaşındaki Muhammet Demir, bu sezon forma giydiği 18 maçta 7 gol kaydetmiş, üç asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Muhammet Demir Gaziantepspor Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ygt:

sıfata bak 44 yaşında gibi duruyor

3
4
yanıtYanıtla
Yakamoz.Mobil-ANDROID:

HAMI MANDIRALI GENEL KÜLTÜRÜ YOK,DURUSU YOK,BILGISI YOK.YAZIK OLDU MUHAMMETE.IYI BIR HOCANIN ELINDE MILLI YILDIZ OLURDU.

1
4
yanıtYanıtla
1.70 forvet mi olur ne mal adamsın trabzon hala a:

hahahhajkl

0
3
yanıtYanıtla
57Mobil-ANDROID:

maca gitmektense garibani doyururum daha iyi bunlarimi zengin edecem benim garibanim acliktan olsun aglarda findik kirsin ne guzel dunya

0
0
yanıtYanıtla
türk ırkı sağolsun:

yaşasın :) şampiyon olacaz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title