Haberler

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu'na 3-2 Yenildi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na 3-2 mağlup oldu.

Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor bir darbe de Mersin'de aldı. Bülent Korkmaz yönetiminde ilk galibiyetini alan Mersin İdman Yurdu, ligde siftah yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

Karadeniz ekibinde, antrenmanda dizinde ağrı hisseden kaleci Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Alper Uludağ ve Uğurcan Çakır, cezalı Erkan Zengin ile hastalığı devam eden Dame N'Doye kadroya alınmadı. Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Mesut Bakkal'ın görevini bırakmasıyla takımın başına getirilen Bülent Korkmaz, ilk kez taraftarları önünde ekibini yönetti.

NAKOULMA'DAN 2 GOL

İlk yarıda rakip kalede net fırsatlar yakalayan Trabzonspor, kaleci Muammer'i geçemezken, ev sahibi takım Nakoulma ile bulduğu iki pozisyonda golleri buldu.

61. dakikada Vederson'un enfes golüyle farkı üçe çıkaran ev sahibi takım, 63. dakikada Pedriel'in atılmasıyla 10 kişi kaldı. 75. dakikada Cardozo'nun golüyle umutlandı.

ÜST ÜSTE 4. YENİLGİ

Böylece peşpeşe 4. mağlubiyetini alan Trabzonspor 10 puanda kaldı. Bu sezon ilk kez kazanan Mersin İdman Yurdu ise 5 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500

Yorumlar (35)

Hollandalı Mobil-IOS:

Oflu sen fenerli ol bu dertten kurtulursun inan gercek

7
9
yanıtYanıtla
YALNIZ KURT:

YATTINIZ KALKTINIZ FENERBAHÇEYLE UĞRAŞTINIZ HAMSİ UŞAKLAR FENERBAHÇE İLE UĞRAŞAN İFLAK OLMAZ BAK SAVCILAR UĞRAŞTI SONUNDA ALMANYAYA KAÇTILAR FENERBAHÇE BU SENE ŞAMPİYON HERKES GÖRECEK.

9
5
yanıtYanıtla
AKILLI TRABZONLU........................:

Trabzonspor''un eski başkan yardımcısı Sabahattin Çakıroğlu, ''Bize hep aşıladılar Fenerbahçe düşmanımız diye. Bizim içimizi boşaltan, o şampiyonluktan sonra Galatasaray’dır. Bizim asıl düşmanımız Galatasaray'' dedi.

8
5
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Ulan Fener'i AKP akladı bu salak Lazlar hala AKP'ye oy veriyor bu nasıl bir ilişki.??? Trabzon kümeye..

2
7
yanıtYanıtla
HASAN:

Düşmez kalkmaz bir Allah. .

6
3
yanıtYanıtla
ErcanMobil-IOS:

Trabzon düşsünde yükselme grubunda şampiyon olsun gariplerim şampiyonluk nasıl unuttular yazık

8
1
yanıtYanıtla
KUPASINI BEKLEYEN TRABZONLUUUUUUUUUUUUUU:

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, ''Avupa''daki hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak. Fenerbahçe ise küme düşecek. '' dedi. . OHHH BEE SONUNDA ADALET TECELLİ EDECEK. EEE KOSKOCA BAŞKAN YARDIMCISI YALAN SÖYLEYECEK DEĞİL YA. . ?????

4
3
yanıtYanıtla
kirbastian:

Ts yuzunden kuponum yandi son macimdi ne bicim takim Bu bi de yirtiniyorlar sike diye once bi futbol oynayin kepazeler

7
0
yanıtYanıtla
can kayaMobil-ANDROID:

trabzon şok olmuş

5
1
yanıtYanıtla
fenerbahçeMobil-ANDROID:

İyi olmuş guaaaaaaaaa

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title