Haberler

    Trabzonspor, Lokeren'den İstediğini Aldı: 2-0

    Legia karşısında üstün oyun sergilemesine rağmen sahadan mağlup ayrılan Trabzonspor, Belçika ekibi karşısında kazanarak grupta avantaj elde etti.

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu üçüncü maçında Trabzonspor , Lokeren 'i 1-0 mağlup ederek puanını altıya çıkardı.

    Önceki maçta Legia Varşova karşısında birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Trabzonspor, Belçika temsilcisi karşısında kazanarak gruptaki iddiasını sürdürdü.

    Rakibi karşısında üstün oyun sergileyen bordo mavililerin golleri 54. dakikada Yatabare ile 86'da Constant'tan geldi.

    HALILHODZIC TRİBÜNDE

    Legia Varşova maçında aşırı ittirazdan dolayı hakem tarafından tribünlere gönderilen Vahid Halilhodzic, Lokeren maçını tribünden takip etmek zorunda kaldı.

    Halilhodzic'in yerine yardımcı antrenör Jacques Bonnevay takımın başında sahaya çıktı.

    İLK DÜDÜKLE POZİSYONLAR GELDİ

    Maçı başlatan düdüğün ardından iki takımda tehlikeli pozisyonlar yarattı. İlk dakikada deplasman ekibi kullandığı serbest vuruşun ardından Galitsios, çok uzaktan denedi. Kaleye sert giden şutta Fatih harika çıkardı.

    Lokeren'in pozisyonun ardından bu sefer temsilcimiz Trabzonspor sürpriz bir atak buldu. Defansın arkasına atılan uzun topta Waris, süratlendi ama Lokeren savunması Waris'i düşürdü.

    İki takımında kazanmak istediği mücadelede Lokeren, ilk 10 dakikada gösterdiği futbolla oldukça cesur durdu.

    Belçika ekibi, 8. dakikada bu sefer Persoons ile etlili geldi ama atılan şut az farkla dışarı çıktı.

    BASKI VAR GOL YOK

    Lokeren'in pozisyonlarının ardından Trabzonspor oyunu dengeledi. İleride Yatabare, Cardozo ve Waris ile etklili gelen bordo mavililer en net dorsatını da 15. dakikada Yatabare ile yakaladı. Yatabare'nin sağ çaprazdan son anda çevrirdiği top az fakla dışarı çıktı.

    Temsilcimiz Trabzonspor, 20 dakikanın ardından oyunun kontrolünü eline aldı. Fakat 24. dakikada Lokeren çok tehlikeli geldi. Defansın arkasına atılan uzun topta, Fatih ile Bosingwa arasındaki anlaşmazlıkta Lokeren'in golü gelebilirdi.

    Halilhodzic, bu sezon forvet hattındaki 3 flaş transferine de aynı ayda ilk kez görev vermesine rağmen beklenen gol ilk yarım saatte gelmedi.

    Baskıyı artıran Trabzonspor, üç maç sonra forma giyen Constant ile öne geçme fırsatı yakaladı. Medjani'nin pasında yay üzerinden sert vuran Constant'a Lokeren kalecisi Barry geçit vermedi.

    Bordo mavili ekip ön alanda yaptığı baskının ardından Mehmet Ekici ve Cardozo ile pozisyonlar aramayı devam ettirdi.

    Devrenin son dakikalarına doğru ev sahibi Trabzonspor, Waris ile iki net gol fırsatını gole çeviremeyince, taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

    BASKI... VE GOL!

    İkinci yarıya ev sahibi Trabzonspor baskılı başladı. 50. dakikada Constant'ın kullandığı köşe vuruşunda Cardozo, uygun pozisyonda topu dışarı attı.

    Arzulu futbolunu devam ettiren Trabzonspor, 53'te Waris ile çok net gol fırsatını değerlendiremedi. Kaçan forsatın ardındankazanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici, müthiş  bir orta açtı, arka direğe gelen topa Yatabare iyi yükseldi ve kafayla topu filelere gönderdi:1-0

    60 dakikanın ardından Mehmet Ekici ile Zeki Yavru'nun gösterdiği performans tribünlerden büyük alkış aldı.

    Golün ardından oyun olarak da rahatlayan Trabzonspor, daha rahat top yapmaya başladı. Top bordo mavili ekiote olunca oyunda tempo da düştü.

    Lokeren risk almayı deneyince temsilcimiz ilerdi boşluklar bulmaya başladı. 74. dakikada savunmanın arkasına atılan topta sol çaprazdan ceza sahasına giren Cardozo, uygun pozisyonda topu kaleci Barry'e nişanladı.

    İlk yarıda da yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekleyen Waris, 77'de kaleci Barry'nin müdahalesinde yerde kaldı ama hakem Waris'i sarı kartla cezalandırdı.

    'FIRTINA' RAHATLADI

    Rakibinin açıklarını iyi değerlendiren Trabzonspor, Constant ile farkı ikiye çıkararak iyice rahatladı. 86. dakikada sağ kanattan hücuma katılan Bosingwa'nın pasında Constant, düzgün bir vuruşla güzel oyunu golle süsledi: 2-0

    Son dakikalarda Lokeren tehlikeli gelse de Onur'un sakatlığı nedeniyle forma şansı bulmaya devam eden Fatih, Belçika ekibine geçit vermedi.

    Kalan dakikalarda gol olmayınca Trabzonspor evinde Lokeren'i 2-0 mağlup etti.

    Grubun diğer maçında Legia Varşova, Metalist Kharkiv deplasmanında 1-0 kazandı.

    Üçüncü maçların ardından Legia, dokuz puanla lider durumda bulunurken, Trabzonspor altı puanla ikinci sırada yer aldı.

    UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Óscar Cardozo Trabzonspor Belçika Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title