Haberler

Trabzonspor'dan Şike Açıklaması: Türk Futbolu Kirlidir

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü, Futbol Federasyonu'nun şikeyi cezalandırmamak için her türlü usulsüz ve etik dışı uygulama yaptığını ileri sürdü.

Trabzonspor Kulübü, Futbol Federasyonu'nun şikeyi cezalandırmamak için her türlü usulsüz ve etik dışı uygulama yaptığını belirtti.

"FENERBAHÇE YÖNETİCİLERİ ŞİKE YAPMIŞTIR"

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Fenerbahçe yöneticileri 2010-2011 sezonunda şike yapmışlardır. Fenerbahçe yöneticileri, Trabzonspor'un hakkını şike yaparak gasbetmişlerdir" ifadelerine yer verilerek, şöyle devam edildi: "Futbol Federasyonumuz, şikeyi cezalandırmamak için her türlü usulsüz ve etik dışı uygulamayı yapmıştır. Federasyon, şikeyi yok edemese de şikenin cezasını ve ahlakı yok etme amacına ulaşmıştır. UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Temyiz Kurulu ve CAS'a göre Fenerbahçe şike suçlusudur. Federasyonumuz, CAS kararını uygulamamakta ve UEFA Statüsü'nden doğan üyelik yükümlülüğünü ihlal etmektedir."

"ŞİKE DÜZENİ VE DESTEKÇİLERİ"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi "Türk futbol sisteminin tek hedefi şike yapanlara ceza verilmesini engellemek ve masum olanı mağdur etmektir. Bu sistemsel çabanın farklı sacayakları mevcuttur. Futbol Federasyonu başkan ve yönetimi, özenle atanmıştır. Başkanlığını yaptığı kulübü finansal olarak iflas ettiren ve UEFA turnuvalarına gidememesine neden olan bir şahıs, kulübündeki başarıları nedeniyle ülke futbolunu yönetmektedir. 30 ay önce, sezon sonu konuşacağını söyleyenlerin, neden sustukları ve kendilerine hangi imkanların sunulduğu sorgulanmıştır. Sorgulanacaktır. Basın etiğini bir kenara bırakarak, hukuksuzluğa ve ahlaksızlığa destek verenler de camiamızca tanınmaktadır. Lig TV ve diğer medya organları, şike yapanları baş tacı etmekte fakat 'şike' kelimesine tahammül dahi edememektedir."

"KULÜBÜMÜZÜN BAŞVURUSU"

Konuyla ilgili Trabzonspor'un UEFA'ya ve FIFA'ya bir yazı gönderildiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Şikeden sorumlu olan Fenerbahçe ve diğer kulüpler hala küme düşürülmemişlerdir. Süper Lig'de bulunmaması gereken kulüpler, gayrimeşru kazançlar elde etmektedirler. Şike yapan şahıslar halen yönetici, futbolcu ve teknik direktör olarak faaliyet göstermektedir. Bu nedenle, Trabzonspor Kulübü, konu hakkındaki endişe ve taleplerini içeren bir yazıyı dün UEFA ve FIFA ile paylaşmıştır. Trabzonspor, kökleri Trabzon'da olan, dalları dünyayı kucaklayan bir çınardır. Trabzonspor popüler olanı değil, doğru olanı yapmakla mükelleftir. Trabzonspor maddi menfaatleri değil, ahlaklı olanı savunmakla mükelleftir. Trabzonspor bu yolda bedel ödemiştir, daha fazlasını ödemeye de hazırdır".

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

ock:

Ts. yönetimi ve tarftarı şike arıyorsa ilk önce gs-ts maçlarını analiz etsinler biz temiz ve ahlaklıyız demeylen temiz olunmuyor şike yapmadıkları yıl mı varki. . . . . . . . GS. nin B takımı tetikçisi oldular artık nerde kaldı onurlu şerefli trabzon. . . . . . .

37
0
yanıtYanıtla
YETTİ ARTIK TİRA bizon:

TİRA BİZON SPOR SPOR KLÜPLERİ İÇİNDE DÜNYADA İSPİYON VE SALDIRGANLIKTA ŞİDDETTE 1. SIRADA YER ALABİLECEK ENDER TAKIMLARDAN BİRİDİR !!! SPORU UNUTUP 1970 Lİ YILLARDAN BUGÜNE KADAR ÖZELLİKLE KENDİ SAHASINA GELEN TAKIMLARA FB BAŞTA OLMAK ÜZERE HER TÜRLÜ KÜFÜRLÜ VE TAŞLI YABANCI MADDELİ SALDIRGANLIK VE ŞİDDET YAPAN UYGULAYAN KAZANDIĞI MAÇLARDA BİLE KARŞI TARAFA HATTA KENDİ KENDİNE İÇERİDEN SALDIRAN ŞİDDETÇİ Kİ SPORDA ŞİDDET ŞİKEDEN 10 KAT DAHA KÖTÜDÜR EVET TRABZON ŞİDDETÇİ KİN NEFRET DOLU BU YÜZDEN REKOR DERECE CEZA ALMIŞ AMATÖRDE BİLE OLMAMASI GEREKEN DEHŞET BİR KLÜPTÜR. . . 1. LİGE ÇIKTIĞI 1974 Lİ YILLARDAN AÇIN GEÇMİŞTEKİ KAYITLARI TRABİZON UN BİZON ÖKÜZÜ GİBİ HERKESE HATTA KENDİNE BİLE SALDIRDIĞINI GÖRECEKSİNİZ

22
8
yanıtYanıtla
Gökhan Demirasdffdsaasdf_@hotmail.com:

öyle öyle zaten polis arabasını da trabzonlu taraftarlar yakmıştı demi ! ! !

yanıt0
yanıt0
AZİZ KODESE Hhakann@hotmail.com:

hikaye anlatma aziz kodese

yanıt0
yanıt0
NİHAHAHAHAHAhakann@hotmail.com:

polisleri öldürmeye teşebbüs eden fb taraftarı benzinligi havay uçuran fb taraftarı stadı ateşe veren fb taraftarı başkanı cezaevine giren fb taraftarı 3 sanatçıya para verip temiz takliti yapan fb yönetimi

yanıt0
yanıt0
REİS:

Laz inadı işte kaç sene geçti hala şike hala kupa derdindeler. PASLANDI LAN O KUPA ARTIK HURDACI BİLE ALMAZ ALABİLİYOSANIZ BU SENENİNKİNİ ALIN HADİ BAKALIM. . .

22
0
yanıtYanıtla
İŞİNİZE BAKINN:

gs nin alt yapısı haline gelmiş bir takımın yöneticilerini ciddiye almak nekadar doğru bilmiyorum oturup izleyin o seneki bizim maçlarımızıda sizinkileride kim ne yapmış anlarsınız yıllardır şampiyonluğa hasret kalmanızın nedeni her parlayan oyuncunuzu elden kaçırmanız DAHA DOĞRUSU HEP HEDİYE ETMENİZ YÖNETİCİLERİNİZDE BAŞARISIZLIKLARINI BÖYLE KAPATACAK TABİ. . .

13
3
yanıtYanıtla
HOROZKENTLİ:

HERSENE CİNCON ŞAMPİYON OLSUN SİZ ONLARA YATIN BAŞARISIZLIKLARINIZI DURUP BÖYLE AÇIKLAMA YAPARAK SİLEMEZSİNİZ BİZE KİMLERLE ŞİKE YAPTIĞIMIZI İSPATLAYIN TAMAM BİZ KİMİNLE ŞİKE YAPTIK HİÇ BİRİNİZ VE ANTİ ŞEREFLİ TÜRK BASINI DEMİYOR Kİ SİVASA GÖNDERDİĞİNİZ 1 MİLYON DOLAR HAKKINDA BİŞEY PARELEL UŞAKLARI SİZ GİDİN GÜLENE ŞİKAYET EDİN BİZİ BEDDUA EDİVERSİN

13
2
yanıtYanıtla
52ordu:

evt maalesef bu senede şikeciler işbirliği içinde türk futbolu batakta

7
7
yanıtYanıtla
vatansever80:

bu ülkede tek kirli fb ve onun yardakçısı üçbeş takımdır fb iyi incelenmeli istanbulu işgal eden gemiler şerefine turnuvalar düzenleyecek kadarda ihanet doludur iyi bilinmesi lazım

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title