Haberler

Trabzonspor Hollanda'ya Gitti

Güncelleme:

Yeni sezon hazırlıkları için Hollanda'nın Arnheim kentine hareket eden Trabzonspor'un kafilesinde 30 oyuncu yer aldı.

Yeni sezon hazırlıkları için Hollanda'nın Arnheim kentine hareket eden Trabzonspor'un kafilesinde 30 oyuncu yer aldı. Bordo mavili takımın yeni teknik direktörü Shota Arveladze, hareketten önce, "18 sene değil de 18 ay olmuş gibi. İnşallah güzel geçer her şey ve herkes bundan memnun olur" dedi.

UÇAKLA DÜSSELDURF

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için bugün saat 12.30'da Trabzon'dan THY'ye ait özel uçakla Düsseldorf'a hareket etti. Trabzonspor'un daha sonra karayoluyla kamp yapılacağı Hollanda'nın Arnhem şehrine geçeceği bildirildi.

4 YABANCI YER ALMADI

Bordo mavili kafilede, ülkesi Paraguay'da tedavi olan Cardozo, kulübe sıtma raporu gönderdiği için 6 Temmuz'a kadar izinli olan Waris, 6 Temmuz'a kadar izin alan Medjani ve 9 Temmuz'a kadar izinli olan M'bia yer almadı.

YENİ TRANSFERLER DE GİTTİ

Teknik direktör Shota ile yardımcılarının yanı sıra yeni transferler Alper Uludağ, Okay Yokuşlu, Hakan Arıkan ve 1461 Trabzon'dan kadroya dahil edilen Ali Han Tunçer de kafilede kendisine yer buldu. 14 Temmuz'a kadar ilk kamp etabını sürdürecek olan Trabzonspor, ardından Trabzon'a dönerek UEFA Avrupa Ligi 2'inci ön eleme maçını oynayacak.

"TRABZON BENİM EVİMDİR"

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından 2 yıllık anlaşma ile göreve getirilen Shota Arveladze, uçuş öncesi havalimanında kısa bir açıklama yaptı. Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduğunu, gelişmelerin ani yaşandığını belirten Arveladze şunları söyledi:

"Çok mutluyuz tabi ki. Aradan bayağı zaman geçti. 18 sene uzun bir süre ama bu kadar uzun olduğunu hissetmedim. Çünkü bende onları sevdiğim için sevdiğin insanlardan uzak kalamıyorsun. Sanki ilk geldiğim günden buyana bu kadar zaman geçmemiş. 18 sene değil de 18 ay olmuş gibi. İnşallah güzel geçer her şey ve herkes memnun olur. Trabzon benim evim tabi ki. Şüphesiz çok sevdiğim bir yer. Trabzon'un havası da belli. Hedefimiz belli. Onda bir soru işareti yok. Ani oldu, hoca son günde ayrıldı. Ona da başarılar dilerim." - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Düsselldorf Hollanda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title