Haberler

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı İleri Bir Tarihte Seyircisiz Oynanacak

Güncelleme:

TBF, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 26. haftasında 16 Nisan 2016 tarihinde oynanması gereken Trabzonspor Medical Park-Fenerbahçe maçını 28 Nisan'a erteledi. Maç seyircisiz oynanacak.

Ligin 26. hafta erteleme maçı olan ve 9 Mayıs tarihinde seyircili oynanması gereken Fenerbahçe maçı, TBF'nin ani kararıyla 28 Nisan Perşembe gününe alındı. Karşılaşma seyircisiz oynanacak.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Ligin 26. hafta erteleme maçı olan ve 9 Mayıs tarihinde seyircili oynanması gereken Fenerbahçe maçı, TBF'nin ani kararıyla 28 Nisan Perşembe gününe alındı. Karşılaşma Trabzonspor'un daha önce Efes maçında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynanacak.

İŞTE FEDERASYON'DAN YAPILAN AÇIKLAMA:

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açıklama:

"Spor Toto Basketbol Ligi'ni 26. Haftasında 16 Nisan 2016 tarihinde oynanması gereken Trabzonspor Medical Park – Fenerbahçe takımları arasındaki müsabaka Fenerbahçe takımımızın Euroleague çeyrek final müsabakalarının 5 maç üzerinden oynanabileceği düşüncesi ile lig bitimi sonrası 9 Mayıs 2016 tarihine ertelenmişti. Ancak Fenerbahçe takımımız ilgili Euroleague çeyrek final müsabakaları serisini 3 maç üzerinden tamamlaması münasebeti ile, lig takvimindeki ilk uygun zamanın değerlendirilmesi karar verilmiştir.

Basketbol Süper Ligi Yönetim esasları yönergesinin 15.6.1 maddesi ne uygun olarak Spor Toto Basketbol Ligi'ni 26. Haftası erteleme müsabakası olan Trabzonspor Medical Park – Fenerbahçe müsabakası 28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 17:30 da oynatılacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASI BU OLAYLARI TETİKLEMEKTEDİR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ!!!

7
23
yanıtYanıtla
trapzona spor yasaklanmalı hemen:

bu vahşiler spordan anlamaz. .

21
8
yanıtYanıtla
i.h:

böyle saçmalık olmaz ben 4 o galibim birde maçı tekrar oynayacam aziz yıldırım çıldırmasında kim çıldırsın yapmayın ayıptır ayıp

4
13
yanıtYanıtla
RMobil-IOS:

Bence haksızlık bu fener 4 sıfır yeniyor zaten tekrarı. Niye yanlış karar bence

4
11
yanıtYanıtla
Basketgool:

Ula gundi haberi iyi oku, futbol değil :)

yanıt13
yanıt0
MMOM:

Müslüman, içinden günde 50. 000 Subhanallah Tesbihini çek. Mümin bir Müslüman gibi saf laş.

10
2
yanıtYanıtla
Çetin:

neden seyircisiz ya. o zaman ülker araneda seyircisiz olmalı

3
7
yanıtYanıtla
çeto bak git:

Trabzandaki olayları sen üstleneceksen seyircili oynansın.

yanıt11
yanıt1
TÜRK SPOR SEVERLER SORUYOR:

BU TİP OLAYLARIN YEGANE SEBEBİ fb DİR. . HER MAÇTA fb 11 KİŞİ YERİNE 3 HAKEMLE 14 KİŞİ OLUP OYNAMASI VE ŞİKEYLE ŞAMPİYONLUKLAR ALMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR. . . AVRUPA DEVİ JUVENTUS BU SEBEPLERDEN BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLMEDİMİ??? ŞİKE SUÇLARI SABİT fb BİR ALT LİGE DÜŞÜRÜLECEĞİ AÇIKLANDI AMA NE OLDU İSE BİRDEN AKLANIVERDİLER CE EEE… GÖZ GÖRE GÖRE BU HAKSIZLIKLARI YAPANLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN. . FENER KİLİSESİ BAHÇESİNİN BİLİNMEYEN ŞİKE HAKLARIMI VARDIR??? HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMİYORUZ. .

2
7
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

ŞİKE DİYOSUN DA NE OLDUĞUNU BİLİYO MUSUN BİLEMEM ŞİKE DENİLEN ŞEY İKİ YADA DAHA FAZLA KİŞİYLE OLUR SONUÇ NE OLDU İÇERİYE SADECE FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER GİRDİ MADEM ŞİKE VAR BİLMEM KAÇ MAÇTA HANİ DİĞER KULÜPLERİN YÖNETİCİLERİ NEDEN CEZA ALMADI AÇIKLA BANA NEDEN SADECE AZİZ YILDIRIM BU BİR İKİNCİ OLARAK ŞİKE OLSA KUPAYI DA ALIRLARDI ŞAMPİYONLUĞU DA AMA HALA FENERBAHÇE DE BU İKİ SON OLARAK DA SON ZAMANLARDA YAPILAN Bİ OPERASYON VAR NEYLE İLGİLİ OLDUĞUNU AÇ DA Bİ OKU ONA GÖRE YORUM YAP

yanıt7
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title