Haberler

Trabzonspor, Ersun Yanal'la 3 Yıllık Ön Anlaşma Yaptı

Güncelleme:

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'la görüşerek 3 yıllık ön anlaşma sağladı. İmza, bu hafta içinde atılacak.

Trabzonspor'un gelecek sezonki teknik patronu belli oldu: Ersun Yanal. Önceki akşam İstanbul'da toplanan bordo-mavili yönetim, gece yarısına kadar teknik direktör konusunu masaya yatırdı...

DÜN TEKRAR BULUŞTULAR

Başkan Muharrem Usta'nın takımın başında görmek istediği Ersun Yanal hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, bazı isimlerin muhalefetine karşın yönetim kurulu, Usta'ya, "Teknik direktör konusunda tek yetkili sensin. Biz de senin arkandayız" diyerek destek ve yetki verdi. Bunun üzerine Usta, önceki gün İstanbul'da bir görüşme yaptığı Ersun Yanal ile dün ikinci kez bir araya geldi.

ÖN ANLAŞMA YAPILDI

Genel sekreter Gençağa Meriç'in de katıldığı bu görüşmede taraftarlar arasında hiçbir sorun çıkmazken, üç yıllık sözleşme için ön anlaşma yapıldı. Başkan Muharrem Usta ile Ersun Yanal arasında alacağı ücret konusunda da bir anlaşmazlık yaşanmazken, yapılacak son görüşmenin ardından hafta içerisinde anlaşmanın resmen duyurulması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Muharrem Usta Trabzonspor Ersun Yanal İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

7 0:

Beter olun once kulup yonetmesini bilin. futbolcularin parasini veremezken ersun yanali paraya boguyorsunuz.

0
4
yanıtYanıtla
kazandibici:

bulamadınız şöyle ailesi olan, örnek olacak bir adam. bir magazin eksikti.

2
2
yanıtYanıtla
can:

işte hami varya senin gibilere oyeter. . . !

yanıt2
yanıt0
Taraftar:

Yuhhhhhh. Boyle bir karari alan trabzon yönetimine lanet olsun. benim icin trabzon yok artik.

0
2
yanıtYanıtla
Ayhan:

Ersun Hoca iyi bir teknik adam ama;Boşuna imzalanmış. . Değişen bir şey olamayacak. . 1. Trabzonspor, yerli futbolcusuna yönelip özüne dönmeli. . 2. Taraftar sabırlı olmalı, taşkınlık yapanlar cezalandırılmalı. . 3. Gelen teknik adam, ne olursa olsun, en az 5 yıl kalmalı. . . en önemlisi para lazım para. . Mazisi başarılarla dolu, bu kulübe yazık edliyor. . . Bunlar ilerleyen yıllarda olamayacağına göre. . . Sadri ŞENER ya da M. Ali YILMAZ göreve. .

2
0
yanıtYanıtla
ali61:

cimbomun akhisan maçındaki 2 penaltı gölüyle kazandığı maça bakın, adaletsizliğin diz boyu olduğu Türk futbolunda artık keyif kalmadı

1
0
yanıtYanıtla
Bayburt lu Salih:

öncelikle hayırlı olsun demek ve yönetimin kararına saygı duymak gerekir, yönetimde Ersun hocada geçmişte yapılan yanlışları ve doğru olan eleştirileri değerlendirip hataları en aza indirip başarıya nasıl ulaşılır ona programlanmak lazım, hücum oynayacağım derken defansı boş bırakmamak ve takım oyunu oynayarak koşan her noktada basan takım oluşturmak gerekir, Erkan Zengin artık isabetli pas ve koşusunu geliştirsin, yeni gelecek oyuncular sırf oyuncu alalım diye değil başarılı olacağım diye oynas

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title