Haberler

    Trabzonspor'da Transfer Hüsranı!

    Bordo-mavililer lig ve kupada istediği sonuçlardan uzak kalınca transfer politikası eleştiri almaya başladı.

    Bordo-mavililer lig ve kupada istediği sonuçlardan uzak kalınca transfer politikası eleştiri almaya başladı.



    Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk yarısı 13. sırada kapanınca transfer politikası da eleştiriler aldı. Milliyet'in haberine göre Bordo-mavililerde yabancı oyuncuların ilk 16 haftalık bölümde neredeyse sıfır verimle oynaması gözlerden kaçmadı.



    Sezon başında scout sistemi kullanılarak yabancı oyuncular yeniden düzenlenmiş ve büyük beklentilerle 7 yeni isim alınmıştı. Matus Bero ve Jan Durica dışındaki isimlerin vasatın altında kalması başarısızlığa giden yolda etkili oldu.



    Bero'dan asistler



    Sırasıyla Ogenyi Onazi, Fabian Castillo, Hyun Jun Suk, Luis İbanez ve Ramil Sheydaev büyük hayal kırıklığı yarattı. Porto'dan kiralanan Güney Koreli Jun Suk, 10 lig maçına çıkıp hiç gol atamadı ve hücum hattı sekteye uğradı. Onazi de Kasımpaşa maçında attığı 2 gol dışında hiç etkili olamadı, son Fenerbahçe maçında taraftarların da hedefi haline geldi.



    Sol beke büyük umutlarla alınan Luis İbanez, yedek kulübesine hapsolarak, olumsuz bir grafik çizdi. Zenit'ten gelen 19 yaşındaki golcü Sheydaev, beklenildiği gibi potansiyelini gösteremedi.



    Bunun yanında, iki Slovak yıldız Jan Durica ve Matus Bero ise bir nebze daha iyi bir görüntü çizdi. Takımın en istikrarlısı olan 34 yaşındaki stoper Durica, 16 lig maçının 15'inde, 4 kupa maçının da tamamında yer aldı. 20 yaşındaki Bero da hücumda 19 maçta yaptığı 4 asistle sivrildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title