Haberler

Trabzonspor'da Sakatlara Milli Arada Tedavi

TRABZONSPOR'da sakatlığı bulunan 4 futbolcunun tedavisi milli arada yapılacak, futbolcular aranın ardından oynanacak olan Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

TRABZONSPOR'da sakatlığı bulunan 4 futbolcunun tedavisi milli arada yapılacak, futbolcular aranın ardından oynanacak olan Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar için verilen arada Trabzonspor'da sakat oyuncular tedavi edilecek. Galatasaray maçında sakatlanan ve uygulanan tedavi programının ardından takımdan ayrı çalışmalara başlayan Fabian Castillo, bu sürede eksik giderecek. Sakat olan Güray Vural'ın yanı sıra Beşiktaş maçında ayağına aldığı darbeyle sakatlanan Yusuf Erdoğan ile aynı maçta sol dizinde zorlanmaya dayalı efüzyon oluşan kaptan Onur Recep Kıvrak da tedavi sürecini milli takım arasıyla geçirmiş olacak.

YANAL, EKSİK GİDERECEK

Bordo mavililerde Beşiktaş maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Uğur Demirok ile birlikte toplam eksik oyuncu sayısı 5'e ulaşırken, milli ara en çok Teknik Direktör Ersun Yanal'ı mutlu etti. Bordo mavililerde sakat oyuncuların da ligin 11'inci haftasında oynanacak Antalyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.

GENÇLER SİFTAH YAPAMADI

Bu arada, Trabzonspor'da genç oyuncular Furkan Taş, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı, bu sezon hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan maçlarda forma şansı bulamadı. Ligde geride kalan 10 haftada 18 kişilik kadroya dahi giremeyen gençler, Ziraat Türkiye Kupası'nda Serhat Ardahanspor ve Çorum Belediyespor ile oynanan maçlarda da görev alamadı. Sezon başında transfer edilen ve ligde siftah yapamayan Ramil Sheidaev ise kupada 2 maçta 77 dakika sahada kaldı.

ALTYAPIDA 5 MAÇTA 4 GALİBİYET

Trabzonspor altyapı takımları, mücadele ettikleri kategorilerde başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. 5 ayrı kategoride oynanan maçlardan 4'ünü kazanan bordo mavililer, tek yenilgiyi U21 Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında 2-1'lik skorla Beşiktaş karşısında aldı. Gelişim Ligi'nin 9'uncu haftasında 24 Erzincanspor ile oynanan karşılaşmalarda ise U19 kategorisinde 1-0, U16'da 6-0, U15'te 8-0 ve U14 kategorisinde 5-3 rakibini mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, söz konusu 5 maçta 21 gol kaydetti, kalesinde 5 gol gördü.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Trabzonspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title