Haberler

    Rus Kulübü, Trabzonsporlu Mehmet Ekici'yi Transfer Etmek İstiyor

    Güncelleme:

    Trabzon, Mehmet Ekici'yi kaybetme teklikesiyle karşı karşıya! Kuban Krasnodar, 11 milyon Euro'ya transferi bitirmek için düğmeye bastı.

    Trabzonspor'a geldiği günden bu yana ortaya koyduğu futbol ve attığı frikik golleriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başaran Mehmet Ekici, şimdiden birçok Avrupa devini peşine taktı.

    SÖZLEŞMEDEKİ SERBEST KALIR MADDESİ KORKUTTU

    Sözleşmesinde 11 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan 24 yaşındaki orta sahanın, bir süredir Rusya'nın zengin kulüplerinden Kuban Krasnodar tarafından takip edildiği ortaya çıktı.

    EKİCİ İÇİN RAPOR HAZIRLANDI

    Werder Bremen'den transfer edilen ve bu sezon çıktığı 33 maçta 10 gol, 11 asistlik performansla kariyerinin zirvesine çıkan Mehmet Ekici'yi, sezon başından bu yana takip eden Rus ekibi, Trabzonspor'un Süper Lig'de oynadığı 2 maça scout ekibi göndererek yıldız oyuncu hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlattı.

    TRABZONSPOR'UN KAPISINI ÇALACAKLAR

    Ekici hakkında oluşturulan raporun, Kuban Krasnodar'ı çalıştıran Belaruslu antrenör Leonid Kuchuk'u fazlasıyla tatmin ettiği kaydedilirken, birkaç sezondur duran top sıkıntısı yaşayan Rus temsilcisinin sezon sonunda Bordo-Mavili takımın kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Ekici Trabzonspor Krasnodar Spor Haberler

    500

    Yorumlar (25)

    kartalMobil-ANDROID:

    Galatasaray dan izin alınmadan veremezler

    9
    13
    yanıtYanıtla
    Sec1907Mobil-IOS:

    Ekici bu takima fazla, niye geldigini de hala anlamis degilim.

    8
    14
    yanıtYanıtla
    Fedakar Mobil-IOS:

    Mehmet ekici gibi bi topcunun degeri 30 m eurodan asagi degildir

    9
    9
    yanıtYanıtla
    61:

    trabzon köklü ve büyük bir takım böyle futbolcular yakışır trabzona

    13
    4
    yanıtYanıtla
    FUAT AVNİ:

    burda konuşan bazı parazitler var takımlarını sorsam ya Galatasaray der ya fener der yada Beşiktaş der sorsam memleketleri nere takımlarlan hiç uzaktan yakından alakası yok Trabzonlu olupta başka takımı tutan bir kişi görmedim duymadım şampiyonlukları çalınsada hersene avrupaya katılma şansı kazanmıştır vede oynamıştır iyi futbolcularda yetiştirmiştir . NOT: Türkiye liseler arası futbol turnuvasında Trabzon birinci olmuştur hatırlatılır BAZI BEYİNLERİ VUCUTLARINI TERK ETMİŞ EMBESİLLERE

    9
    7
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    o bir deha obir yildiz dunyada harikalar yaratacak

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Demir kolMobil-IOS:

    Onlar alamazsa gs gider

    7
    6
    yanıtYanıtla
    HİGUİTA:

    ARKADAŞ ŞU 11 MİLYON EURO YU KARADENİZ HALKI TOPLASIN, KAMPANYA BAŞLATIN, , EKİCİYİ VERMEYİN, CARDOZAYI VERMEYİN, , , İYİ BİR KALECİ BULUN, 3 4TANE DAHA İYİ ADAM, , ŞAMPİYONLUĞA OYNAYIN ARTIK :/

    13
    0
    yanıtYanıtla
    marsello:

    11 milyon avro ya satıyorsanız hiç durmayın. shnider e 3-5 milyon zor veriyor italyanlar. Bence iyi para. Trabzon şampiyon olamasada transferden iyi para kaldırdı. En azından aldıklarından kar ediyor. Bizim GS gibi üste para verip göndermiyor. Dany granada ya verdik parası bizden çıkıyor.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    umut 62Mobil-ANDROID:

    hangi salak kulup bu mali almak isterki kim alirsa elinde kalir...

    3
    9
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title