Haberler

Trabzonspor'da Hezimetin Faturası Ali Ağaoğlu'na Kesildi

Güncelleme:

Trabzonspor'un eski yöneticisi Önder Karaduman, Tolga'nın Beşiktaş'a transferinde Ağaoğlu'nun parmağının olduğunu, bu yüzden siyah-beyazlılara yenildiklerini söyledi.

Trabzonspor'un eski yöneticisi Önder Karaduman, kaleci Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferinde ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun da parmağı olduğunu öne sürerek, "Tolga; Ali Ağaoğlu-Ahmet Nur Çebi-Saffet Çebi'nin hatır gönül ilişkileri sonucunda Beşiktaş'a gitti. Bu da bize Beşiktaş maçında 3-0'lık mağlubiyete patladı" dedi.

"TOLGA, AĞAOĞLU SAYESİNDE BEŞİKTAŞ'A GİTTİ"

Haber61'in haberine göre; Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, kulübü ahbab-çavuş ilişkisiyle yönettiğini savunan Karaduman, Tolga Zengin'in, iş adamı Ali Ağaoğlu ile Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi ve Saffet Çebi üçlüsünün yakınlıkları sayesinde Beşiktaş'a gittiğini söyledi.

HEZİMETİN FATURASI ALİ AĞAOĞLU'NA KESİLDİ

Trabzonspor'un Beşiktaş'a yenilmesini bu sebeplere bağlayan Karaduman, "Harcanan o milyonlarca Euro bir hatır gönül ilişkisiyle Trabzonspor'a Beşiktaş maçında 3-0'a maloldu. Bunun sorumlusu İbrahim Hacıosmanoğlu'dur. Bunun hesabını Trabzonsporlulara vermelidir. Ben buradan camiamız adına Tolga'nın kapalı kapılar ardında, nasıl ilişkiler ağı ile satıldığını kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum. Aynı hatır gönül ilişkileri ile Beşiktaş'a başka oyuncularımızda pazarlanmakta mıdır?" dedi.

"HACIOSMANOĞLU'NUN BİR EKİBİ YOK"

"Cardozo'yu almakla bu iş bitmiyor." diyen Karaduman, "Bütün bunların hesabı taraftara ve kongre üyelerine verilmelidir. Cardozo'yu almakla bu iş bitmiyor. Bu, bir takım oluşturma ve ekip işidir. Bir ekip çalışmasını gerektirir. Hacıosmanoğlu'nun ortada bir ekibi yoktur. Göstermelik sekiz yönetici nazarında kulübü tek başına yönetmektedir. Kulübümüzle ilgili her türlü hayati kararı tek başına almaktadır. Sezon başı getirdiği teknik direktörün (Vahid Halilhodzic) kulübe verdiği zarar ortadadır. 'Yanlış yaptım' demekle verdiği bu büyük zarardan kurtulamaz, kurtulmamalıdır. Bu teknik direktöre ne kadar para ödenmiştir? Bunlar kamuoyuna açıklanmalıdır." ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR BAKKAL GİBİ YÖNETİLİYOR"

Eleştirileri devam eden Karaduman, "Trabzonspor gibi büyük bir kulüp bir bakkal gibi yönetilmektedir. Bu tarihi büyük bir ayıptır ve bu yanlış artık görülmelidir. Trabzonspor bir büyük kurumdur ve büyük bir kurum gibi yönetilmelidir. Kulübümüz çok büyük bir borcun altına sokulmuştur. Trabzonspor gibi bir kulüp bu kadar parayı dördüncü olmak için harcayamaz. Trabzonspor hepimize ait bir değerdir. Kimsenin malı ve çiftliği değildir. Hiç kimse bu büyük değeri bu kadar keyfi irade ile kullanamaz. Buradan delege ve taraftara sesleniyorum. Önümüzdeki seçimlerde kulübümüze sahip çıkmazsak zaten ağır bir borcun altına sokulmuş olan Trabzonspor'u altından hiç kimsenin kalkamayacağı bir tablo ile devralmak zorunda kalabiliriz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tolga Zengin Ali Ağaoğlu Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

Fenerbahce CumhuruyetimobilWeb@haberler.com:

Beter olursunuz ins,daha borcunuzu odemek icin kicinizdaki donu satacaksiniz.

10
14
yanıtYanıtla
işte gerçekler:

ula kuş kadar akıl yok siz de. galatasarayın nerdeyse yarısı trabzondan gelme. onları satarken aklınız nerdeydi. olmazsınız siz sini yerriniz 3. lig hadi naş. . . .

12
8
yanıtYanıtla
cemal karakuşMobil-IOS:

Fener'le uğraşanın sonu bu olur tıpkı Orduspor gibi

8
11
yanıtYanıtla
fikoooTS 1967Mobil-IOS:

Ahhh be fenerliler!!!! Sizinle oyniyacagimiz günü iple cekiyorum!!! Gömeceyiz sizi kadiköyün dibine...Besiktas iyi oynadi ve kazandi bunun bahanesi yoktur, tbrikler BJK ye ... Size ne kendi isinize bakin

6
5
yanıtYanıtla
emre sağMobil-ANDROID:

bu bahane yeni bir temel fıkrası mı yahu?

8
3
yanıtYanıtla
ali:

aga oglu kendinde 40 yaş küçük segilisi var devlet gündeme almıyor halis toprak olunca gümdemde düşmiyor ACABA NEDEN ?

3
7
yanıtYanıtla
hasan can:

bu adamı görünce midem bulanıyorr

7
3
yanıtYanıtla
OF '' li Hafiz:

Mercümek beyinli ne alaka

8
1
yanıtYanıtla
RİZELİ:

Bunların mahremleri bile sahtedir. . .

7
2
yanıtYanıtla
mhmt:

yok la yok suç messide bu hafta 3 gol attı ondan bjk 3 0 yendi

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title