Haberler

Trabzonspor'da Henrique Karabükspor Maçı Kadrosuna Alınmadı

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen yardımcı antrenör Hami Mandıralı, Brezilyalı futbolcu Henrique'yi Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna almadı.

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen yardımcı antrenör Hami Mandıralı, Brezilyalı futbolcu Henrique'yi Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna almadı.

Trabzonspor'un ligde geçtiğimiz hafta 4-2 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor maçı sonrası Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen yardımcı antrenör Hami Mandıralı, kadroda beklenen revizyona gitti. Mandıralı, sezon başından itibaren tüm lig maçlarında forma giyen ancak son dönemde performansı nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan Brezilyalı forvet Paulo Henrique'yi yarın akşam deplasmanda oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna almadı. Bu futbolcuyla birlikte sakatlıkları bulunan Bamba ve Malouda ile performanslarından dolayı Fatih Öztürk, Abdülkadir, Şahin Aygüneş, Soner ve Gökhan Alsan da Karabükspor maçı kafilesinde yer bulamadı.

TAKIM KARAYOLU İLE ANKARA'DAN KARABÜK'E GEÇECEK

Bugün saat 11.30'da Karabükspor maçı için Trabzon'dan tarifeli uçakla Ankara'ya giden bordo-mavili kafilede şu futbolcular yer aldı

Onur, Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Caner, Mustafa Akbaş, Kadir Keleş, Yusuf Erdoğan, Olcan, Zokora, Colman, Bourceanu, Özer, Adrian, Emre Güral ve Janko

Bu arada Trabzon Havalimanına 1461 Trabzon'un otobüsüyle gelen Trabzonspor kafilesini Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kulüp otobüsünün alacağı ve karayolu ile Karabük'e geçileceği belirtildi.

KARABÜKSPOR İLE 14. RANDEVU

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor lig tarihinde yarın 14. Kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 13 maçta Trabzonspor 8 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Karabükspor ise 2 maç kazandı. 3 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 26 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü.

NECATİ ÖZÇAĞLAYAN'A GÖREV

Trabzonspor'un şampiyonluklar yaşadığı dönemdeki efsane kadroda yer alan oyunculardan Necati Özçağlayan, bordo ? mavili kulüpte Futbol Okulları Koordinatörü olarak göreve başladı.

TRABZONSPOR'UN KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Onur ' Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir ' Olcan, Zokora, Colman, Özer ? Adrian, Emre Güral

SAKAT Bamba, Malouda

CEZALI Yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Paulo Henrique Mustafa Akçay Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title