Haberler

Trabzonspor'da Altyapı Takımlarına Barbekü Partisi

Trabzonspor Kulübü, Türkiye şampiyonu olan U14, U16 ve U17 takımları ile birlikte Karadeniz grubu şampiyonu olan U15 takımı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde barbekü partisi düzenlendi.

Trabzonspor Kulübü, Türkiye şampiyonu olan U14, U16 ve U17 takımları ile birlikte Karadeniz grubu şampiyonu olan U15 takımı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde barbekü partisi düzenlendi.

Genel Sekreter Köksal Güney, yemek sonrası yaptığı konuşmada günümüz futbolunda alt yapının önemini göz ardı etmenin mümkün olmadığını söyledi. Güney, "Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Sayın Sadi Tekelioğlu ile birlikte yapmış olduğumuz planlı ve programlı çalışmalarımızın meyvelerini aldık. Bu çalışmaların sonucunda U14, U15, U16 ve U17 kategorilerinde oynadığımız final karşılaşmalarından 3'ünü kazandık. Finalde kaybeden sporcularımızı da tebrik ediyorum. Trabzonsporluluk ahlakıyla yetişen tüm sporcularımıza ve alt yapı hocalarımıza bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bu başarılar Trabzonspor'un geleceğini oluşturma adına duyduğumuz inancı arttırdığı gibi taraftarlarımıza da gelecek için büyük umut verdi. Başta Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu olmak üzere yönetim kurulumuz Trabzonspor altyapısının sağlıklı oluşması ve istenilen seviyeye gelmesi için radikal kararlar almıştır. Bu kararların sahada meyvesini vermeye başlaması mutluluk verici. Sizlerin yakaladığı bu başarılar alt yapıyla ilgili diğer hamlelerimizi de hayata geçirme adına bizlere şevk verdi. Burada bir parantez de teknik direktörümüz sayın Ersun Yanal için açmak istiyorum. Türkiye'nin önemli futbol adamı ve yeni sezonda bizi şampiyonluğa ulaştıracağına inandığımız teknik direktörümüz sayın Ersun Yanal'ın da alt yapıya verdiği önem sizlerin malumunuz. Trabzonspor alt yapısı geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor'umuza ve Türk futboluna sunma misyonunu başarıyla devam ettirecektir. Son olarak sayın başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun siz genç sporcularımıza iletmemi istediği mesajı sizlerle paylaşmak isterim. Sevgili kardeşlerim; bugün elde ettiğiniz başarı bizleri mutlu etti. Bilmenizi isterim ki Trabzonspor'un geleceği sizlersiniz ve sizlere olan güvenimiz tamdır. A takımdaki formalarınız hazır. O formaların gerçek sahipleri sizlersiniz" dedi.

Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ise, tüm takımları ortaya koydukları üstün performanstan dolayı kutladığını belirterek, "Bizler için güzel ve huzurlu bir sezonu geride bıraktık. Katıldığımız 4 turnuvanın 3'ünü şampiyon olarak tamamladık. Diğer takımımızda kıl payı kaçırdı. Gelecek yıl bu takımımız da istenilen şampiyonluğu kazanacaktır. Bununla birlikte lise takımımız Dünya şampiyonu oldu. Ayrıca U16 Milli Takımı'nın iki kaptanı bizim oyuncularımız. Bu ayrı bir başarı ve gurur kaynağı" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın altyapı sporcularıyla yakından ilgilendiğini dile getiren Tekelioğlu, "Ersun hocaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her yaş kategorisinden futbolcularımızı antrenmana aldı. Hatta 2003 doğumlu sporcularımızı bile özel çalışma programına dahil etti. İnşallah bundan sonra oyuncularımızı A takım forması altında izleyebiliriz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Sekreter Köksal Güney ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Demir, Mehmet Terzi ve Köksal Sadıklar tarafından Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, U14 Teknik Direktörü Selçuk Sürmeneli, U15 Teknik Direktörü Harun Beklemiş, U16 Teknik Direktörü Salih Tekke, U17 Teknik Direktörü Ali Kemal Yılmaz ve minik sporcuların kulübe kazandırılmasında etkin rol oynayan Antrenör Salim Doğan'a birer plaket verildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Kemal Yılmaz Trabzonspor Karadeniz Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title