Haberler

Trabzonspor'da Akakpo'ya Olumlu Mesaj

Trabzonspor'un stoper oyuncusu Serge Akakpo, ortaya koyduğu performansla beğeni kazanırken, takımda kalma yolunda da önemli adım attı.

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor'un stoper oyuncusu Serge Akakpo, ortaya koyduğu performansla beğeni kazanırken, takımda kalma yolunda da önemli adım attı.

Devre arası transferinin son günlerinde sürpriz bir şekilde pilot takım 1461 Trabzon'dan bedelsiz olarak kiralanan, 44 bin avro garanti ve bin 500 avro maç başı ücretle bordo-mavili takıma gelen Togo Milli Takımı kaptanı Akakpo, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığıyla giydiği formayı bırakmadı.

Karadeniz ekibinde sadece transferi o dönemde gerçekleşmediği için Beşiktaş ile oynanılan erteleme maçında görev yapamayan 28 yaşındaki Akakpo, 9 lig maçın tamamında da sahaya çıkarak, 547 dakika boyunca mücadele etti.

Akhisar Belediyespor maçında 1, Kayserispor maçında 15 dakika görev alan Akakpo, daha sonra Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarında 90 dakika sahada kaldı. Akakpo, bu maçların ardından Torku Konyaspor karşısında 74, Mersin İdmanyurdu ve Medicana Sivasspor maçlarında doksanar, Gaziantepspor maçında 7, Medipol Başakşehir maçında 90 dakika forma giydi.

Gol de attı

Savunmada başarılı performans ortaya koyan Serge Akakpo, gol olarak da takıma katkı yaptı.

Bordo-mavili futbolcu, forvet oyuncuların suskunluk yaşadığı dönemde Medipol Başakşehir ile oynanılan ve 1-1 beraberlikle sona eren karşılaşmada takımına beraberliği getiren golü attı.

Douglas'ı unutturdu

Akakpo'nun performansıyla, sezon başında Dinamo Moskova'dan 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen ve yıllık 1 milyon 550 bin avro garanti ücret, 5 bin avro da maç başı ücret karşılığında oynayan Douglas, kadroda yer bulamadı.

Douglas, son 5 maçta sadece Beşiktaş ile yapılan erteleme müsabakasında forma giydi. Üç maçta yedek bekleyen Douglas, son oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında ise 18 kişilik kadroda yer almadı.

Sezon sonunda masaya oturacak

Trabzonspor'da uzun yıllar oynamak istediğini açıklayan Togolu oyuncuya bordo-mavili kulüpten de olumlu mesajlar geldi.

Kulüp futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu anda takımda gidecek ve kalacak oyuncular konusunda net bir kararın olmadığını belirtti.

Teknik heyetin raporunun bu konuda önemli olduğunu ifade eden Büyükaydın, "Akakpo, takıma bu dönemde katkı sağladı. Takımda kalması yönünde olumlu düşüncemiz var. Sezon sonunda bir değerlendirme yapacağız. Tabii ki hocanın kararına göre konuşuruz, anlaşırsak devam eder." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title