Haberler

Trabzonspor Başkanı, Canlı Yayında Gazeteciyle Dalga Geçti

Güncelleme:

Bir gazetecinin Erkan Zengin'in transferi için Hacıosmanoğlu'na "Oyuncunun ayağına giden tek başkansınız" sözü üzerine TS Başkanı, "Zannedersem hafızanda silinmeler olmuş." dedi.

Trabzonspor'un ses getiren transferi Erkan Zengin'in imza töreninde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir gazeteciyle dalga geçti. Erkan Zengin için ayağına giden tek başkansınız sözü üzerine Hacıosmanoğlu, "Cevat kardeşimiz, çok güzel yazılar yazıyor. Bu arada zannedersem hafızasında silinmeler olmuş." dedi.

Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı ve adeta şehri ikiye bölen oyuncusu Erkan Zengin, yeni takımıyla sözleşme imzaladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da Erkan'la birlikte tartışılan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

HACIOSMANOĞLU: ERKAN O SÖZLERİ SÖYLEMEDİ

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Erkan Zengin hiçbir zaman 'Ben Trabzonspor'da oynamayacağım' diye bir söz söylememiştir. Söyleseydi zaten benim açıklamalarımdan da okuduğunuz gibi burada olmazdı. Biz İsveç'e gittiğimizde bizi güzel bir restoranda ağırladılar. Evine gittiğimizde çok şaşırdık. Evde neredeyse herkes Trabzonsporluydu. Hatta Muzaffer diye bir amcası varmış, maçlardan önce iki rekat namaz kılıyormuş. Gerçekten bize katkısı olacaktır. Trabzonspor'a hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

HACIOSMANOĞLU, GAZETECİYLE DALGA GEÇTİ

Bir gazetecinin "Trabzonspor tarihinde bir futbolcunun ayağına giden tek başkansınız" sözlerine kızan Hacıosmanoğlu "Erkan tarzında bir oyuncuya Trabzonspor'un ihtiyacı olduğunu teknik kadro söylüyor. Biz de inandık aldık. Cevat kardeşimiz, çok güzel yazılar yazıyor. Bu arada zannedersem hafızasında silinmeler olmuş. Bizden önceki başkanlar da çok gidip geldiler. Hatta o futbolcularla fotoğraf çektirdiler ama bazıları Moskova'ya gitti. Trabzonspor'a katkısı olacaksa, İsveç'e değil, dünyanın öbür ucuna da gideriz. Yarın da gitmem gerekiyorsa giderim. Erkan'ın ailesini de gördükten sonra, Trabzonspor sevgisini gördükten sonra onun bize ne kadar katkı sağlayacak bir oyuncu olduğunu anladım. Trabzonspor başkanı her yere gider. Gurur yaparsanız iş yapamazsınız..." diyerek muhabiri ti'ye aldı.

HACIOSMANOĞLU: KİMSEYLE YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİZ

Hacıosmanoğlu, "Biz transferde kimseyle yarış içinde değiliz. Bizim talip olduğumuz oyunculara talip olanlar oluyor. Camialar kendi gücünü göstermek için bazen bu transferleri yapar. Prestij için iyidir bunlar. Trabzon şehir olarak da bu ülke için önemlidir. Eskiden İstanbul takımlarının talip olduğu oyuncuları Trabzonspor alamaz denirdi. Böyle bir şey yok. Trabzonspor çok güçlü bir kulüptür. Takip ettiğimiz oyuncular var. Hocamızın isteği doğrultusunda kadromuzu güçlendirmek istiyoruz." dedi.

ERKAN: TRABZONSPOR BUNDAN SONRA BENİM HER ŞEYİM

Başkan Hacıosmanoğlu'ndan sözü alan Erkan Zengin şöyle konuştu: "Trabzonspor'a imza attığım için inanılmaz mutluyum. Benim 20 gündür neler çektiğimi kimse bilemez. İsveç'teydim, birçok olayı takip edemedim. Ben Eskişehir'den ayrılırken Trabzonspor devrede değildi. O zaman bir kulüple ("Fenerbahçe" demiyor) görüşmüştüm. Trabzonspor bundan sonra benim her şeyim. Burada olmaktan inanılmaz mutluyum. Bir başkan ve hocanın beni İsveç'e kadar gelip alması beni çok mutlu ediyor. Ben Trabzonspor için bundan sonra her şeyi yaparım.

ERKAN: EN KISA SÜREDE HAZIRIM"

"Futbolda baskı her zaman var." diyen Erkan, "Eskişehir'de de vardı. Her zaman en iyisini yapmanız lazım. Bu olaylardan sonra baskı daha da artacaktır. Ama ben bu baskıyı kaldıramayacaksam fubol da oynamayayım o zaman... 20 gündür çalışmalarımı sürdürüyorum. En kısa sürede her anlamda hazır olacağım." dedi.

99 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

İsveç asıllı Türk futbolcu, bordo-mavili kulüple 2,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Öte yandan Erkan Zengin, Trabzonspor'da 99 numaralı formayı giyecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Erkan Zengin Trabzonspor İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (37)

cihanMobil-ANDROID:

trabzona giden kaypak olup cikiyor ya

23
10
yanıtYanıtla
rakipsiz kralll TSMobil-ANDROID:

hasetinizden catlayin lan Konstantinopolis usaklari hepiniz bir TS tek biz var oldukça siz hep bizi kunusacaksiniz buda şu demek oluyor ceneleriniz hic susmayacak ))))))))

11
20
yanıtYanıtla
elif:

Sevmediğim biriyle fotoğraf çektirirken ben :) (temsili erkan zengin )

19
8
yanıtYanıtla
walywolsMobil-ANDROID:

fener kadar kaypak bi takim yok 4 yildzmis pehhhh cok hayalci bu takim ya

8
19
yanıtYanıtla
merkez:

elinizde patlar bu erkan söylemedi demeyin . . .

18
9
yanıtYanıtla
baks bani:

hacı cavcav kafasına takarsa ronaldoyu bile alır tam bir pisikopat ben fenerbahçeli olarak azizden nefret ediyorum

14
11
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

BEN GERÇEK BİR FENERBAHÇE TARAFTARIYIM, BİZE GELSE İDİ BELKİ DE UZUN SÜRE YEDEK KALIP FUTBOLU UNUTACAK BELKİ DE BİR YILDIZ DAHA KAYIP GİDECEKTİ ; TIRABZONSPORA HAYIRLI OLSUN

20
5
yanıtYanıtla
FENERJ3AHÇEMobil-IOS:

Keşke Dünya'nın diğer ucuna gidip bi daha gelemezsin :))

10
15
yanıtYanıtla
walywolsMobil-ANDROID:

fenerbahce degil beyler fenerVAHce;))))))

8
15
yanıtYanıtla
mustafaMobil-ANDROID:

mafya takılıp, sağa sola gider yapıp, her gördüğü hıyara elinde tuzlukla koşan , kendini bu kadar gülünç duruma düşüren muhteşem adam. sen ne zaman akıllanacan.

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title