Haberler

Trabzonspor'a Taraftarlarından Tepki: O Formayı Çıkaracaksınız

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 7-0 mağlup olan Trabzonspor, Trabzon Havalimanı'nda taraftarların tepkisi ile karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor karşısında tarihi hezimete uğrayan Trabzonspor'u, bir grup taraftar protesto etti.

"O FORMAYI ÇIKARAKSINIZ"

Antalyaspor karşısında tarihi bir mağlubiyet alan Trabzonspor, saat 02.10 sıralarında Trabzon Havalimanı'na geldi. Dış Hatlar bölümünde kendilerini bekleyen kulüp otobüsüne yönelen bordo mavili kafileye birkaç taraftar yoğun tepki gösterdi. Futbolcuların otobüse bindiği sırada taraftarlar, "O formayı çıkaracaksınız. Bu kulüpten gideceksiniz. Maaşı almaya sıra geldiğinde bankaya koşarsınız. O otobüse de binmeyeceksiniz" diye bağırarak tepki gösterdi. Moralsiz olduğu gözlenen futbolcular kulüp otobüsüne binerek güvenlik güçleri eşliğinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

kara...:

Adamlar hakli. . hadi 123 olur da 7 nedir laa?

12
2
yanıtYanıtla
misafir.:

daha çok ıyı günleriniz. tur4ek futbolunu kupa diye diye bataklığa sapladınız. ne ekersen onu biçersin al sana kupaq.

7
1
yanıtYanıtla
kara...:

Hadi futbolcuya, yonetime sallarsiniz da, sehrime laf eden mallar size ne oluyo?

6
2
yanıtYanıtla
gs 31 hs:

ts lı assalaklar bırının heykelını dıkersınız bırını sahaya gırdı dıye bas tacı yaparsınız olacagı bu ts her seyıyle degısmelı

1
2
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Zavallı konumuna kendi kendinizi düşürdünüz , insan olmayıo deneyin eşkiya olmayı değil , gerçi size çok zor gelirde yinede tavsiye edeyim dedim. . . dışlandınız ve bu ezikliğide atamazsınız artık. . yorum yazmaya bile değmezsiniz aslında.

0
2
yanıtYanıtla
fb:

alıştılar ya heykel dikmeye sokağa futbolcu ismi vermeye bu on birinde heykelini dikin trabzon meydanına

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Les kargalari turedi bir besiktasli olarak trabzon bu ulkenin en buyuk camialarindan biridir. hamsi kafa diyende hamsi kadar bile beyin yoktur. sikeli saibeden uzak bir kuluptur. akilli olun aklinizi alirlar.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tarihinde köy takımından 7 yiyip şikeyle dünyaya adını duyuran civcivler burda bize laf sokuyor bir diğeri avrupada 8 tane yeyip gelmiş burda ahkam kesiyor hakkaten ironik. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title