Haberler

    Trabzonspor'a Cardozo Müjdesi

    Trabzonspor'da Rostov maçında sakatlanan Oscar Cardozo'dan iyi haber geldi.

    Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenmana milli takım kamplarında olan Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Belkalem, Medjani, Constant, Yatabare, Waris, Papadopoulos ile sakatlıkları süren Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın katılmadığı bildirildi.

    Hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu  ve Aykut Demir'in ise salonda çalıştığı belirtildi.

    Bordo-mavili futbolcular, hafif tempolu antrenmanın büyük bölümünde koşu yaptıkları kaydedildi.

    CARDOZO KOŞULARA BAŞLADI

    Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövaşında deplasmanda Rusya'nın Rostov takımıyla oynadığı maçta sakatlanan oyuncusu Oscar Cardozo'nun 10 gün sonra takımdan ayrı koşulara başladığı bildirildi.

    Rostov maçında sağ arka adalesinde çekme olan ve ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında takımda yer alamayan bordo-mavili futbolcunun Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

    Rostov maçı öncesi antrenmanda sakatlanarak sağ üst adalesinde kas yaralanması nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Bosingwa'nın da Cardozo ile koşarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Óscar Cardozo Trabzonspor Fenerbahçe Rostov Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title