Haberler

Trabzon'da Suriyeli Dilenciler Toplanarak Kamplara Gönderildi

Güncelleme:

Trabzon'da polis ekipleri, dilencilik yapan çoğu kadın ve çocuk Suriyeliler'i sokaklardan toplayarak otobüslerle Mardin'deki kampa gönderdi.

Trabzon'da dilencilik yapan çoğu kadın ve çocuk Suriyeliler sokaklardan toplandı, otobüslerle Mardin'deki kampa gönderildi.

85 SURİYELİ OTOBÜSLERE BİNDİRİLEREK GÖNDERİLDİ

Sabah erken saatlerde kentin değişik bölgelerinde operasyon başlatan polis ekipleri, kentin değişik bölgelerinde dilencilik yapan Suriyelileri toplamaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin de eşlik ettiği çalışmalar sonucu toplanan ve çoğu kadın ve çocuk 85 Suriyeli, Trabzon Otogarı'ndan otobüslere bindirilerek polis nezaretinde Mardin'deki kampa gönderildi.

Bölgede Suriyelileri toplamak için başlatılan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Mardin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (105)

SemsurMobil-ANDROID:

aynen ırkçı lazlar sizi

10
57
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.com:

Devletin toplamasına gerek yok, ırkçı trabzonlular yabancı sevmezler, zaten kovarlar

14
38
yanıtYanıtla
LAZKOPAT 61Mobil-ANDROID:

suriyelileri gönderdik ukraynalılara kapımız her zaman açık :-D:-D:-D

25
15
yanıtYanıtla
helal olsunMobil-ANDROID:

bu suriyelilerin ülkeye dağılması lütfen onlensin

36
2
yanıtYanıtla
Şahberk:

Trabzonda yaşayan insan da İzmirde yaşayanlar değilmi? İzmirden niçin toplanmıyorlar. Antalyadan komple suriyelileri attılar. Niçin bazı illere kıyak geçilirken diğer iller mağdur ediliyor? Koşu bistinin üç şeridini birden kapatıyorlar. Birşey söyleyene gala gulu bişeyler sayıyorlar. Dileniyorlar. İnsanları rahatsız ediyorlar. Bunlar pek mağgura da benzemiyor. Kısacası Antalya halkını Trabzon halkını düşünen devletimiz diğer şehirlerin halkını da düşünmeli.

34
3
yanıtYanıtla
gülo:

izmirde her yerdeler. hepsini geri yollayın. bunlar gibi türkiyede çok var. doğru düzgünü de bize gelmez ki.

32
2
yanıtYanıtla
he heMobil-ANDROID:

melekette yasanilacak tek yer trabzon oldu galiba

28
2
yanıtYanıtla
ObjektifmobilWeb@haberler.com:

Hükümetin suriyeli sıgınmacılar politikasi tam bir fiyasko dünyanin neresinde böyle bir iltica etme sistemi vardir merak ediyorum.1ncisi bir devlet ekonomik gücüne göre siginmaci kabul eder çünkü bakamiyaci siginmaciyi hiç kabul etmez aksi takdirde siginan insan dilencide olur hırsizda. 2 ncisi siginmaci devletin izni olmadan bulundugu kampi ve şehri terk edemez aksi halde ülkeden sinir dişi edilmesi gerekir. 3 ncüsü 2 milyon siginmaciyı ülkeye kabul etmek ve onlara bakmak akillara zarar bir iştir cünkü belli bir süre sonra işin ucu ve zararı kendi halkına dokunmaya başlarki buda hiç akıllıca bir politika olmasa gerek. Kısacası hükümetin siginmaci politikasında tam manasıyla CUVALLAMİŞTIR.

30
0
yanıtYanıtla
aka Mobil-ANDROID:

seviyorum trabzonlulari . gercekten idealist insanlar

26
1
yanıtYanıtla
TemelmobilWeb@haberler.com:

Hey Trabzon Tayıp memlekete Alınca sesiniz çıkmıyordu şimdi ne olduda kampa yolluyorsunu .

19
8
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title