Haberler

Trabzon'da Judo İl Birinciliği Sona Erdi

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen judo okul sporları müsabakaları sona erdi.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen judo okul sporları müsabakaları sona erdi.

Trabzon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda 80'e yakın sporcu başarı için ter döktü. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Minik bayanlar kategorisinde, birinci Mehmet Akif Ersoy ortaokulu, ikinci İskenderpaşa ortaokulu, üçüncü Söğütlü Ortaokulu ve Cudibey Ortaokulu oldu. Minik Erkekler kategorisinde birinci Yaylacık Ortaokulu, ikinci Söğütlü Ortaokulu, üçüncü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Fatmabaş Ortaokulu oldu. Yıldızlar Bayanlar kategorisinde birinci Cudibey Ortaokulu, ikinci Söğütlü Ortaokulu, üçüncü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yaylacık Ortaokulu olurken, Yıldız Erkekler kategorisinde birinciliği Yaylacık Ortaokulu, ikinciliği Cudibey Ortaokulu, üçüncülüğü Arsin Cumhuriyet Ortaokulu ve İskenderpaşa Ortaokulu oldu. Müsabakalar sonrasında kupa ve madalyaları Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk tarafından verildi.

KARATECİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Erzincan'da yapılan Okul Sporları Karate grup il birinciliği müsabakalarına katılan Trabzon ekibi büyük başarı elde etti. 17 ilden 220'ye yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşen müsabakalar sonrasında 7 altın, 5 bronz ile alarak Kütahya'da yapılacak olan Final müsabakasına katılmaya hak kazanıldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Söğütlü Trabzon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title