Haberler

Trabzon'da 35 Yaşındaki Memur Çocuklara Cinsel Tacizden Gözaltında

Güncelleme:

Trabzon'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli 35 yaşındaki memur, 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Trabzon'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli 35 yaşındaki S.H., küçük yaşta 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

ÇOCUKLAR TACİZ OLAYINI AİLELERİNE ANLATTI

Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli S.H., iddiaya göre, yaşları 10 ile 15 arasında değişen 6 kız çocuğuna farklı gün ve yerlerde elle ve sözlü cinsel tacizde bulundu. Çocuklardan bazıları, taciz olayını ailelerine anlattı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ailelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, S.H.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Aileler S.H.'den şikâyetçi olurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Trabzon Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

Biat mi asla!:

Adaletin küçüldüğü ülkede büyük olan artık suçlulardır!

39
0
yanıtYanıtla
halil:

yine mi trabzon yobaz kenti.

9
26
yanıtYanıtla
TRABZON FENER MAÇI:

KARADENİZ DEĞİL SKANDALDENİZ :)))

13
19
yanıtYanıtla
dayi:

Chp nin ektigi tohumlar yeseriyor

14
10
yanıtYanıtla
hahaha:

Dayi akp de chp nin ektigi tohumlardan türedi. degilmi yani.

yanıt0
yanıt0
MARS:

trabzonda yarisa girdi durum 1 adana 2 samsun 3 konya 4 trabzon mikrobun cikti yer rize

21
2
yanıtYanıtla
uyku:

bu kurumlara, geçmişleri araştırılıp işin ehli insanları görevlendiren ve gereği gibi denetleyen hükümetimizi ve ilgili bakanlığımızı tebrik ediyorum. . !!!! Allah belanızı versin. . !!

18
2
yanıtYanıtla
ANTİ SARAY:

KURUMLARI AKP BABASININ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETİYOR. . DEVLET TEMELİNDEN ÇÜRÜMÜŞ. . BU ÜLKE BİR GÜN PATLAYACAK O GÜN NE AKP NE ELİMİZDE DEVLET KALACAK. . İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BU MİLLET ŞUURUNU TOPLAR GERÇEKLERİ İDRAK EDER. . .

yanıt11
yanıt0
ANTİ SARAY:

KURUMLARI AKP BABASININ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETİYOR. . DEVLET TEMELİNDEN ÇÜRÜMÜŞ. . BU ÜLKE BİR GÜN PATLAYACAK O GÜN NE AKP NE ELİMİZDE DEVLET KALACAK. . İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BU MİLLET ŞUURUNU TOPLAR GERÇEKLERİ İDRAK EDER. . . __

yanıt8
yanıt0
BU SEZON KIRAN KIRANA GEÇECEK)):

KARADENİZDE SAMSUN TRABZON RİZE İÇERDE KONYA KARAMAN KAYSERİ GÜNEYDE ADANA ANTALYA MUĞLA :)))

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title