Haberler

Trabzon?da Aşırı Yağış Etkili Oldu, Çamur Temizlemeye Çalışan Yaşlı Kadın Öldü

Trabzon'da aşırı yağış etkili oldu, çamur temizlemeye çalışan yaşlı kadın öldüTRABZON'un Şalpazarı ilçesinde aşırı yağış etkili oldu.

Trabzon'da aşırı yağış etkili oldu, çamur temizlemeye çalışan yaşlı kadın öldü

TRABZON'un Şalpazarı ilçesinde aşırı yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle meydana gelen heyelan sonrasında evinin önünde biriken çamuru temizlemeye çalışırken düşüp başını beton zemine çarpan 73 yaşındaki İfakat Çoban hayatını kaybetti. Oluşan heyelan nedeniyle toprakla dolan bir işyerinde maddi hasar oluştu, ilçedeki bazı yollarda yer yer kopmalar meydana geldi.

ÇAMUR TEMİZLEMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Aşırı yağış ilçede gece boyunca etkili oldu. Doğancı Mahallesi'nde, oluşan heyelen sonrasında evinin önünde biriken çamuru temizlemeye ve eve su girmesini önlemek için set oluştumaya çalışan İfakat Çoban, aniden gelen yeni bir toprak kitlesi ile dengesini kaybederek düştü ve başını beton zemine çarparak ağır yaralandı. İfakat Çoban, hastaneye götüren ambulansta hayatını kaybetti.

YOLLAR KAPANDI, İŞYERLERİ ZARAR GÖRDÜ

Etkili yağışlar yollara da zarar verdi. Yolda meydana gelen çökmeler nedeniyle ulaşıma kapanan Şalpazarı-Acısu karayolu, ekiplerin çalışmaları sonrası tek şeritten ulaşima açıldı. Doğancı Mahallesi'nde inşaat malzemeleri satan Necmi Tokul'a ait iş yeri ve depo da, heyelan sonrasında toprak kitlesinin dolmasıyla büyük zarar gördü. İş yeri sahibi Necmi Tokul, ? Aşırı yağış sonucu kayan toprak kitlesi binanın üzerine çöktü. Sabah geldiğimizde fark ettik. Her şey bitmiş. Maddi zarar çok, şükür ki can kaybı yok" dedi.

VALİ YAVUZ UYARIDA BULUNDU: YAĞIŞ DEVAM EDECEK

Şalpazarı'na gelerek incelemelerde bulunan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 'Aşırı yağış sonrası bölgenin yüksek kesimlerinde tahribatlar meydana geldi. Ekiplerimizle teyakkuz durumundayız. Çok şükür fazla bir zararımız yok ama tabi ki yollarda tahribatlar var, heyelanlar oluşuyor. 73 yaşındaki teyzemiz evinin önünde setleme çalışması yaparken gelen su ve toprakla dengesini kaybederek başın çarptı. Maalesef ambulansta hayatını kaybetti. Üzgünüz' dedi, yağışların devam edeceğini belirterek dikkatli olunmasını istedi.

İlçe yaşayanlardan Fatma Güner, 'Böyle şiddetli yağmur görmedik. Yağış sabaha kadar yağış sürdü' derken, Emine Yamaç da şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda bahçelerinin zarar gördüğünü söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şalpazarı Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title