Haberler

Trabzon: AK Parti'li Erdöl'den Cumhurbaşkanı Tarifi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Sivil ve Dindar Bir Cumhurbaşkanı Seçerek Yapılan Tartışmaları Sona Erdireceklerini Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, sivil ve dindar bir cumhurbaşkanı seçerek yapılan tartışmaları sona erdireceklerini söyledi.

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı 2006 Yılı Değerlendirme Toplantısı, dün akşam Water Paradise Otel'de yapıldı. Toplantının açılışında Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, sinevizyon eşliğinde ilçe teşkilatı tarafından 2006 yılı içinde yapılan çalışmaları anlattı. Daha sonra konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, iktidarları döneminde çok başarılı çalışmalar yaptıklarını, ülke geneline olduğu gibi Trabzon'a da bu dönemde çok büyük hizmetler yapıldığını söyledi. Yapılan çalışmaların görmezden gelinemeyeceğini kaydeden Erdöl, "Bazıları bizim çalışmalarımızı ya küçümsüyor ya da görmezden geliyor. Ünlü Türk bilgini İbn-i Sina'nın dediği gibi, 'Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz'. Ancak biz, çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Son günlerde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına da değinen Erdöl, farklı beklentilerle yapılan tartışma ve önerilerin aksine, seçimlerin zamanında yapılacağını ve cumhurbaşkanının da Meclis tarafından seçileceğini vurguladı. Erdöl, "Sivil ve dindar bir cumhurbaşkanı seçerek bu tartışmaları sona erdireceğiz" diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ise AK Parti iktidarında çok başarılı çalışmalar yapıldığını, 2007 yılının ise 4 yıllık dönemde yapılan bu çalışmaların meyvelerinin alınacağı final yılı olacağını söyledi. Cumur, başlattıkları birçok çalışmanın gelecek yıllarda tamamlanacağını, bunu bitirmenin de yine kendilerine nasip olacağını dile getirerek, asıl önemli olanın kendi iktidarları döneminde başlatılan çalışmaların tamamlanması olduğunu ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title