Haberler

Erdoğan'ın "Nankörlük Yapmayın" Dediği İşçi Konuştu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "nankörlük yapmayın" dediği TPIC işçilerinden Akın Atalay, 5 yıldır TPIC'te çalıştığını ve ocak ayında kadrolarının alınarak asgari ücrete mahkum edildiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında slogan atan TPIC işçilerinden Akın Atalay, 5 yıldır TPIC'te çalıştığını ve ocak ayından itibaren kadrolarının alınarak asgari ücrete mahkum edildiklerini söyledi.

"PROVOKASYON YAPMA GİBİ BİR AMACIMIZ YOKTU"

Akın Atalay, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bizim girişimlerimiz sonucu Ak Parti İl Başkanı, bölge milletvekilleri, sendika ve birçok kurum girişimlerde bulundu. Ancak şimdiye kadar olumlu bir sonuç elde edilemedi. Biz de buraya gelen sayın Cumhurbaşkanımıza sesimizi duyurmak için 15-20 arkadaşla mitinge gittik. Elimizde herhangi bir pankart yoktu. Elimizde durumumuzu anlatan bir mektup vardı. Bunu da Cumhurbaşkanının korumalarından birine verdik. Alanda sadece, 'Başkan TPIC işçisine sahip çık' sloganı attık. Başka da bir slogan ve protesto hareketinde bulunmadık. Sonra Cumhurbaşkanı bize yönelip o sözleri söyledi. Biz alandan çıkmaya hazırlanırken, korumalar bizi alandan çıkardı. Bizim kesinlikle Cumhurbaşkanımızı protesto etme, provokasyon yapma gibi bir amacımız yoktur. Bunu da yapmadık."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Akın Atalay Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (171)

Ahmet derinMobil-IOS:

Yanlış anlaşılmışın sen ama keşke 20yıl önce ak parti olsaymış yoksa CHP MHP hadep ülke diye birşey bırakmazmış ey halk

10
279
yanıtYanıtla
96Mobil-ANDROID:

ulan arlanmazlar eskiden taksitle bişey alınamıyodu enflasyondan alım gücü düşüktü ve asgari ücret 600 tl mi neydi siz oy attığınız partilerin dönemleri bunlar zamanında insanlar tüp ekmek kuyruğuna giriyodu ondan nankörsünüz işte ben öğrenciyim ben kendimi nası idare ediyorum asgari gelirden düşük parayla tövbe tövbe est. bugün o küfrettiğiniz hükümet yaşlılıl maaşı veriyo ve ciddi bi meblağ öle 300 600 değil resmen asgari ücret kadar bugün fakirlere de benzeri yardımlar yapılıyo öle kömür makarna değil ben köyümün yolunu tayyip asfaltladı gene köyde hastaların ayağına doktor gelio hastanelerde bıçak parası yok sevk kağdıdır sağlık karnesidir yok bunları niye sizin partiler yapamadı da tayyip yaptırdı tabi ki de nankör o adam sanırsın 10 çocuğu var sizin partiler gelince vaatlerinde durcak mı yani hadi bakalım belediyelerini görüyoruz izmiri görüyoruz eskişehir 2 tramvay park yaptı diye b.erşen ii oluyo onun çok daha fazlası ankara ist.da yapıldı saraya israf diyosunuz biz çankayaya israf diyomuyduk(2. binası) dolmabahçe yıldız sarayları da mı israf kaldıki asıl kaçak bina koç uni.si de kaçaktır asıl sit alanını işgal eden yapı odur ama ona çıtınız çıkmaz siz işinize geleni görüyosunuz

41
151
yanıtYanıtla
Mehmet:

Asgari ücretlinin saraydaki bir çay bardağı kadar değeri yok. Çay bardağı 1000 TL, Asgari ücret 950 TL.

181
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

NANKÖRLÜK YAPMAYIN . BİR PAKET MAKARNAYA OYUNUZU SATMAYIN. SANDIK YAKIN.

133
22
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

Ne demek kızmış sen bu ülkenin cumhurusun her sorunla ilgilenmen lazim.gidip rusya cumhuruna sorunlarini anlatsinlar

135
6
yanıtYanıtla
mazlum:

bide allah korsun başkanlık olursa yandık desene

135
5
yanıtYanıtla
AllimobilWeb@haberler.com:

Yanlis yerde yanlis kisiye tepki vermis. Devletin baskani isci bulma kurumu degil.simdi bi isi olduguna sukretsin. Eli silahli teroristlere oy veren bi yerde evine ekmek goturecek isi varsa sukretsin.

11
118
yanıtYanıtla
Mehmet:

Biz toplumu germeyen, kutuplaştırmayan, parti başkanı gibi davranmayan, yeminine sadık kalan, tarafsız, herkesi kucaklayan ve asgari ücreti bilen bir CUMHURBAŞKANI istiyoruz.

104
2
yanıtYanıtla
erdem:

bize milletimiz yeter diyen bi adam sonra nankörlük yapmayın diyor oy muy vermeyin bunlara yeter artık 15 sene önce burslu okuyan cocugun gemileri var sonra adam nankörlük yapma diyo duy vatandas gercekleri

97
9
yanıtYanıtla
a temiz:

beyler baskanlik sistemi hikaye corafi ve dört biryanimiz düsmanla cevrili bunlar satar bizi demedi demeyin kurtulus savasinda osmanli askerlerine suriyede pusu kuran kimlerdi bir amerikali arastirmaci ne diyor türkiye türklere birakilmayacak Kadar degerlidir ne anlama geliyor pkk kimden destek aliyor abd neden yardim eder pkkya türk birligi kurulmazsa isimiz cok zor ne mutlu türküm diyen kardeslerim abilerim

75
30
yanıtYanıtla
Tüm 171 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title