Haberler

Tpao Yönetim Kurulu Üyeliğine Prof. Kınacı Atandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İlker Sert atanırken, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Salim Koşar, Türkiye Petrolleri A Enerji ve Tabii Kaynaklar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İlker Sert atanırken, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Salim Koşar, Türkiye Petrolleri A Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İlker Sert atanırken, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Salim Koşar, Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Cumali Kınacı getirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar, Avrupa Birliği, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret, İçişleri ile Maliye Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bakanlık müşavirliğine Hamza Taşdelen, Avrupa Birliği Bakanlığı bakanlık müşavirliğine Erkan Özbek atandı.

-DIŞİLERİNE ATAMALAR-

Dışişleri Bakanlığı'nda açık bulunan İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğü Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığı'na Rıza Hakan Tekin, İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğü Orta Asya ve Kafkasya Genel Müdür Yardımcılığı'na Hayriye Kumaşçıoğlu Donan, Konsolosluk İşleri Genel Müdürlüğü Yurtdışında Yaşayan Vatandaşlar ve Emlak Genel Müdür Yardımcılığı'na, Feral Çekerek Oruçkaptan atandı.

-CUMALİ KINACI TPAO YÖNETİMİNDE-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İlker Sert atanırken, Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Salim Koşar'ın, Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Cumali Kınacı'nın ataması yapıldı.

-ERCAN YAVUZ BAKANLIK MÜŞAVİRİ-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürü Nihat Ertorun başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, bakanlığın açık bulunan Bakanlık Müşavirliği'ne Ercan Yavuz atandı.

-GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI BAŞMÜFETTİŞLİKLERİNE ATAMA-

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın gümrük ve ticaret başmüfettişliklerine müfettişler Muhittin Aydın, Ahmet Öz ve Ferdi Söylemez'in atamaları yapıldı. İçişleri Bakanlığı'nın Mülkiye başmüfettişliklerine, mülkiye müfettişleri İlhami Doğan, Erhan Koyuncu, Muhammet Aktaş ve Çetin Çelik'in ataması gerçekleştirildi.

-MALİYE BAKANLIĞI'NA 5 VERGİ MÜFETTİŞİNİN ATAMASI YAPILDI-

Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan vergi müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Saadettin Yılmaz, Zeynep Demirbaş, Erdem Tiren, Öznur Gökçe Altunbaş ile Erdal Aydın'ın atamaları yapıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

İçişleri Bakanlığı İlker Sert Mülkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title