Haberler

Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması Başlıyor

Toyota'nın "Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2015"in Türkiye ulusal yarışması başlıyor.

Toyota'nın "Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2015"in Türkiye ulusal yarışması başlıyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Toyota tarafından 2004 yılından bu yana "Senin Hayalin-Geleceğin Arabası" temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocuklara sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Çocukların hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışmaya dünya çapında büyük ilgi olurken birbirinden yaratıcı resimler dereceye girmek için yarışıyor.

Dünyanın 5 kıtasından çok sayıda çocuğun katılacağı yarışma için başvurular 13 Şubat 2015 tarihine kadar sürecek. Türkiye'deki değerlendirmelerde 8 yaş altı, 8-11 yaş arası ve 12-15 yaş arası olmak üzere 3 ayrı kategoride ilk 3 dereceye giren resimlerin sahipleri, çeşitli ödüllerin yanı sıra Japonya'da gerçekleşecek Uluslararası Yarışma'ya da katılma şansı kazanacak.

Bu yıl Türk çocuklarının dördüncü kez katılacağı resim yarışmasına geçen 3 yılda 16 bin 340 Türk çocuğu, 2014 yılında ise Türkiye ile birlikte 75 ülkeden 662 bin resim katılmıştı.

Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması'na katılmak isteyen çocuklar, bir kenarı 270-300 milimetre, diğer kenarı ise 420-450 milimetre arasındaki ebatlara sahip istedikleri türde kağıda istedikleri resim malzemesini kullanarak hayallerini resmedebilecek.

Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar'a elden teslim edebilecek, plaza adreslerine de "www.toyota.com.tr" web sitesinden ulaşılabilecek. Yarışmaya posta yoluyla katılmak isteyenler ise resimlerini başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ'ye gönderebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title