Haberler

Tourico Holidays Doğu Akdeniz Pazarına Giriyor

Dünyanın en hızlı büyüyen küresel seyahat toptancısı Tourico Holidays, Doğu Akdeniz tatil destinasyonlarına ilk kez giriyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen küresel seyahat toptancısı Tourico Holidays, Doğu Akdeniz tatil destinasyonlarına ilk kez giriyor.

Seyahat toptancısı Tourico Holidays, Doğu Akdeniz tatil destinasyonlarına giriyor. İlk aşamada Bölge Müdürü olarak atanan Stephen Moffett Yunan Adaları, Türkiye'nin Akdeniz kıyısı, Malta, Kıbrıs, Hırvatistan ve Karadağ Bölge Müdürü olarak girişime önderlik etmesi için işe alındı. Doğu Akdeniz'e yönelik müşteri ilgisi üzerine ilk kez bu pazarlara girmeye karar veren Tourico Holidays hızlı büyümeye hazır.

Tourico Küresel Üründen Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Neil Emerson yeni bir Bölge Müdürünün atanmasını önemli bir ilk adım olarak görerek, "Bu destinasyonlarda değerlendirilmemiş büyük bir potansiyel görüyoruz. Sadece bu yeni bölgelere odaklanan yeni bir müdür hem müşterilerimize hem de tedarikçilerimize birçok yarar sağlayacak" dedi.

Tourica Holidays Bölge Müdürü olarak yeni amaçlarından biri Ekim sonuna kadar Yunan Adalarından her birinde en az 10 otelle anlaşma yapmak olacak. Güzel kış güneşi destinasyonu olarak Malta ve Kıbrıs'ta mükemmel bir otel portföyü oluşturmayı da hedefliyor. Yeni Ürün Müdürü 'Güneş, Kum ve Deniz' ekibinin başkanı olarak yeni rolünden heyecan duyuyor. Moffett. "Ekibime rehberlik etmek ve konumlarında en iyisi olmalarına yardımcı olmak için hevesleniyorum. Bölgemin sesinin duyulduğundan emin olmak istiyorum. Ekibimin de benimle birlikte sesini yükselteceğini biliyorum" dedi.

Tourico Holidays yeni pazarlarda önceden satın alınmış otel odası blokları sağlayan ExclusiveDeals sunmayı tasarlıyor. Bu rezervasyon biçimi esnek koşul ve fiyat yapıları sunuyor, aylık bir gelir akışı getiriyor, artımlı iş sağlıyor ve tamamlayıcı pazarlama içeriyor.

Tourico Holidays bu anlaşma türüne öncülük eden ilk küresel distribütör olmuştu. - FLORIDA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Doğu Akdeniz Türkiye Kıbrıs Malta Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title