Haberler

Toshıba Sat L50-A-1d0 Notebook

Toshıba Sat L50-A-1d0 Notebook Özellikleri.


Toshıba Sat L50-A-1D0 Notebook Genel Özellikleri

SİZE UYGUN PERFORMANSI SEÇİN

Yüksek performanslı Intel® Core™ işlemciler mi*? Ultra taşınabilirlik için daha ince bir tasarımda düşük güç tüketimi özellikli işlemciler mi*? Yoksa yüksek verimli bilgisayar kullanımı için en yeni AMD işlemciler mi*? Bir DVD sürücüsü mü seçersiniz, yoksa dizüstü bilgisayarınızı daha mobil hale getirmek için hiç sürücü olmamasını mı* tercih edersiniz? Yapılandırma konusunda seçim sizin. En yeni dahili Intel® HD veya NVIDIA® grafik kartı çözümleri* sayesinde, çok sayıda görevi aynı anda gerçekleştiriyor olsanız bile geliştirilmiş bir grafik kartı performansı elde edersiniz. NVIDIA® Optimus™ teknolojisi* aynı zamanda değiştirilebilir ekran kartı sunar. Bu nedenle, yüksek performans gerektiren uygulamalar veya videolar kullanıyorsanız bu teknoloji, dizüstü bilgisayarınızın çalışma şeklini geliştirerek onu otomatik olarak optimize eder. Alternatif olarak, daha hızlı ve daha verimli bir bilgisayar kullanım deneyimi için en yeni AMD işlemciler* ve ekran kartı* ile desteklenen bir model seçebilirsiniz. Ayrıca L50-A ile entegre 1 TB'a kadar disk depolama alanı sayesinde, nereye giderseniz gidin içeriğiniz de her zaman sizinle birlikte gelir.

GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ GÖRÜN

En sevdiğiniz filmleri LED arka ışıklandırmasıyla düz 15,6" HD geniş ekran rahatlığında izleyebilirsiniz. Ayrıca isteğe bağlı, yansımayı önleyen ekranla* tüm ışıklandırma koşullarında eğlenceniz devam edebilir. Her ultra mobil L50-A dizüstü bilgisayar Toshiba Split Screen Yardımcı Programı yazılımı ile birlikte gelir; böylece, geniş ekranın farklı bölümlerini kullanarak daha fazla iş yapabilirsiniz. En fazla ihtiyaç duyduğunuz anda daha fazla verimlilik için ekranda aynı anda birden fazla pencere görüntüler..

PAYLAŞIM İÇİN ÜRETİLDİ

En iyi içerikler, paylaşılmak için oluşturulur. Wi-Fi Onaylı Miracast™* ile dizüstü bilgisayarlar, Android telefonlar ve diğer Wi-Fi Direct cihazları arasında akış gerçekleştirirken bağlantı derdinden tamamen kurtulabilirsiniz. Ayrıca diğer cihazlarınıza veri aktarabilmeniz için iki USB bağlantı noktasıyla birlikte gelir. Bunlardan biri USB 3.0 bağlantı noktası olduğundan, içeriğinizi 10 kata kadar daha hızlı bir şekilde taşır. Bu nedenle, fotoğraf makinenizdeki fotoğrafları yüklemek ve film paylaşmak hızlı ve kolaydır. Üstelik dizüstü bilgisayarınızı açmadan USB Kapalı Konumda Şarj özelliğiyle telefonunuzu veya MP3 çalarınızı şarj edebilirsiniz. Bunun yerine HD TV'lere ve HDMI özellikli ekranlara da bağlayabilirsiniz..

TEK DOKUNUŞLA ETKİLEŞİM

Bazı modellerde 10 noktalı dokunmatik ekran* mevcuttur, bu da doğal olarak Satellite L50-A dizüstü bilgisayarınızın kullanımını basitleştirir. Bu nedenle belgelerinize ve sayfalarınıza erişmek gerçekten kolaydır. On parmağınızla görüntüleri kaydırabilir, sürükleyebilir, aralarında gezinebilir ve hatta genişletebilirsiniz. Dokunmatik yüzeyde olduğu gibi dokunarak tüm uygulama türlerini heyecan verici etkileşimli deneyimlere dönüştürebilirsiniz..

DAHA YÜKSEK KALİTELİ SES

DTS® Sound™ üstün kalitesiyle sesler dahili ONKYO hoparlörden daha zengin, daha derin ve daha canlı çıkar. Daha yumuşak bastan daha net konuşmaya kadar her ses, hareket veya melodi daha farklı ve eğlenceli hale gelir. Böylece film veya video izlediğinizde, oyun oynadığınızda ya da müzik dinlediğinizde gerçekçi surround sese kendinizi kaptırabilirsiniz..

SEÇKİN TOSHIBA TASARIMI

Her bir Satellite L50-A, Toshiba dizüstü bilgisayarların çarpıcı tasarımına sahiptir. Bundan sonrası için seçim sizindir. 15.6" dizüstü bilgisayarınızın incelik düzeyini* seçebilirsiniz. Ayrıca çerçevenin içindeki özel parlak kaplama için üç etkileyici renkten (siyah, gümüş rengi, beyaz)* birini seçebilirsiniz. İnce ve güzel görünümü, şık tuş takımına sahip klavyesiyle L50-A dizüstü bilgisayarınızı her yerde kullanmak isteyeceksiniz.

ÇEVRESEL DEĞER

L50-A serisi, ayarlarınızı yönetmenize yardımcı olması için Toshiba Eco Yardımcı Programı yazılımı ile birlikte gelir; böylece, güç tüketiminizi azaltabilirsiniz. Ayrıca NVIDIA® Optimus™ teknolojisine* sahip bir model seçerseniz çok daha fazla güç tasarrufu yapabilirsiniz. ENERGY STAR etiketlidir, bu nedenle dizüstü bilgisayarınızın hem çevresel hem de eğlence değerinin yüksek olduğundan emin olabilirsiniz..

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Toshiba Intel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğenini belediye şirketine başkan olarak atadı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğenini belediye şirketine başkan olarak atadı

Özel'in neden erken seçim istemediği ortaya çıktı! Son ankette CHP'yi şoke eden sonuç

Özel'in neden erken seçim istemediği ortaya çıktı! Son ankette CHP'yi şoke eden sonuç

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden memnuniyet duyuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden memnuniyet duyuyoruz

Hamas'ın ateşkes teklifini onaylaması sonrası Gazze'de sevinç gösterileri düzenlendi

Hamas'ın ateşkes teklifini onaylaması sonrası Gazze'de sevinç gösterileri düzenlendi

Erzurum'a, Antalya iklim şartlarına göre sera! Isıtma için günde 3 ton kömür yakarak belediyeyi milyonlarca lira zarara uğrattılar

Erzurum'a, Antalya iklim şartlarına göre sera! Isıtma için günde 3 ton kömür yakarak belediyeyi milyonlarca lira zarara uğrattılar

Göbeğini paraya çeviren adam! Serveti dudak uçuklatıyor

Göbeğini paraya çeviren adam! Serveti dudak uçuklatıyor

title