Haberler

Toshiba ile Notebook Tasarımında Son Nokta

Toshiba, Yüksek Performanslı ve Taşınabilir En İnce Multimedia Notebook Yeni Qosmio F60'ı Tercihlerini Mükemmelden Yana Kullananlar için Duyuruyor.

Yeni Toshiba Qosmio F60'ı gerçekten bir eğlence merkezi gibi kullanabilirsiniz. Göz alıcı tasarımı ve şıklığıyla dünyanın en ince multimedia notebook'u ünvanına sahip Toshiba Qosmio F60 sadece 2,7 kg ağırlığında ve 29,1 m inceliğe sahip.

" TNB Bigisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, Yeni Toshiba Qosmio F60 ultra ince tasarımı ve göz alıcılığıyla multimedia notebooklara sınıf atlatıyor. Qosmio F60 ince form faktörü içine, gerçekten şık tasarımı sunan çoklu ortam özellikleri geniş bir paket.".

Qosmio F60 kırmızı çarpıcı kapağı gümüş kontrast parlak tasarımını göz alıcı zarif siyah iç tasarım harikası siyah gizli hoparlörleri ile tamamlanmaktadır.

Premium multimedya işlevleri ile sadece dizayn değil performansıyla da etkileyen Qosmio F60, dış yüzeyi parlak 15,6"(39.6 cm) TruBrite® HD ekran, arka aydınlatma yüksek performanslı grafik işleme ünitesi tarafından desteklenmektedir; bir Blu-ray DVD ortamı aynı zamanda yeniden yazılabilir sürücü destekler DVD media or a DVD-SuperMulti (DL): Toshiba upconversion özellikli Resolution+ görüntü iyileştirme teknolojisi; opsiyonel entegre analog ve dijital (DVB-T) Hybrid TV Tuner; bir HD web kamera ve yüksek çıkışlı titanyum Harman Kardon ® stereo hoparlörler ile net ve canlı bir multimedya deneyimi sunar.

Dayanıklı ve çevre dostu

Global dünyaya sorumlu bir kurum olarak Toshiba, tüm Toshiba dizüstü bilgisayarlarında tamamen Avrupa WEEE ve RoHS direktifleri doğrultusunda, etkin kurşun, cıva ve benzeri diğer bazı tehlikeli maddelerin kullanımı kısıtlayarak çevre üzerindeki etkisini azaltmaya uyumlu olmasını sağlar. Ayrıca Toshiba Eko özelliği ile güç tüketimini azaltmaya fayda sağlayarak yardımcı olur ve kullanıcılarına gücünün farkına vardırır. Toshiba Qosmio F60, ENERGY STAR ® 5.0 niteliklidir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title