Haberler

    Torres: Milan'da Torres Dönemi Başlıyor...

    İspanyol yıldızdan iddialı açıklamalar.

    AC Milan'ın yeni transferi Fernando Torres, kulübün efsanevi isimlerinden George Weah, Marco van Basten ve Filippo Inzaghi gibi bir döneme damgasını vurmayı hayal ediyor.

    Chelsea'den iki seneliğine kiralanan İspanyol yıldız, Stamford Bridge'de kabus gibi geçen 3,5 yıllık süreci unutmak istiyor.

    Londra'dayken FA Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ni kazanan Torres, ancak 110 Premier Lig maçında sadece 20 gol kaydederek büyük hayal kırıklığı yarattı. Liverpool ve Atletico Madrid'deki günlerinin çok çok uzağında kalan golcü oyuncu, Chelsea'de olduğu süre boyunca ağır eleştirilere maruz kaldı.

    İtalyan'ın asi çocuğu Mario Balotelli'nin Liverpool'a transferi sonrası Milan'a kiralanan 30 yaşındaki yıldız, İtalyan ekibinde yeni bir sayfa açmayı planlıyor.

    Kulübün efsanevi isimlerine vurgu yapan Torres, düzenlediği basın toplantısında, "Her oyuncu farklıdır ancak Van Basten, Weah ve Inzaghi gerçekten bir döneme damgasını vurdu. Ben de onlar gibi olmayı arzuluyorum. Bu benim için büyük bir fırsat. Artık önümde yeni bir hedef var ve buna inanılmaz ihtiyacım vardı. İyi ki buraya geldim." açıklamalarında bulundu.

    Serie A'da oynamak için sabırsızlandığını belirten golcü oyuncu, "La Liga'da oynadım, Premier Lig'de oynadım ve şimdi sıra üçlemeyi tamamlamaya geldi. Atacağım gollerle kulübü eski şaşaalı günlerine geri döndürmek istiyorum." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Filippo Inzaghi Fernando Torres Chelsea Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title